Nonkels
Volledig scherm
Nonkels © SBS

‘Nonkels’ krijgt 2de seizoen: “We kregen duizenden foto’s van kunstgras en pannenkoeken”

TVGrasgroen nieuws voor de fans van ‘Nonkels’, want de humoristische fictiereeks over de familie Persyn krijgt een tweede seizoen. De seizoensfinale, die morgen op tv komt, is dus geen definitief afscheid van de drie West-Vlaamse broers, hun entourage en de Kameroense vluchteling Innocent.

5 reacties

 • Kelly Verlinden

  1 maand geleden
  Als dit het beste is wat Streamz te bieden heeft. Saaie en platvloerse Vlaamse boerenhumor. Nog van een lager niveau dan de kampioenen.
 • Steven Stroobants

  1 maand geleden
  Terecht! Jaren geleden dat ik nog zo gelachen heb met iets van tv. Proficiat aan de makers en bedankt om dit te maken! Topserie! Hopelijk is het vervolg geen afknapper. Der e een rut ut ‘t hus, en alst reint, reint erein!
 • Patrick vincke

  1 maand geleden
  Man wat ben ik blij had al gedacht van hopelijk komt daar een tweede seizoen van en kijk het is van dat prachtig
 • Ella Devooght

  1 maand geleden
  Heel goed programma😉terecht dat er een 2de seizoen komt!😀🙃😁😆😜
 • Sofie Lagrainge

  1 maand geleden
  Prachtige reeks!!
 1. RECENSIE. ‘Pretty Little Liars: Original Sin’: “Heropgewarmde tienerintrige met een horrordraai”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Pretty Little Liars: Original Sin’: “Heropge­warm­de tienerin­tri­ge met een horror­draai”

  ‘Pretty Little Liars’ was vanaf 2010 dé reeks bij uitstek voor tieners die op zoek waren naar drama, mysterie en jonge, aantrekkelijke mensen die liegen tot ze zwart zien. Althans voordat showrunner Marlene King haar creatieve baby enkele seizoenen later vakkundig de nek omdraaide. U dacht dat de finale van ‘Game of Thrones’ erg was? Dan heeft u duidelijk nooit ‘Pretty Little Liars’ gezien. Na zeven seizoenen en twee geflopte spin-offs is er nu een HBO Max-reboot/sequel op Streamz waarin vijf nieuwe tienermeisjes in een nieuw fictief stadje geconfronteerd worden met het afpersgedrag van een nieuwe anonieme ‘A’. Begaat de show dezelfde zonden als het origineel? En zo ja, is dat op z’n minst wat entertainend? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Kathleen Aerts zoekt mee naar talent in nieuw seizoen ‘Regi Academy’: “Ik ga niét zijn zoals Marcel Vanthilt”
  Play
  TV
  1

  Kathleen Aerts zoekt mee naar talent in nieuw seizoen ‘Regi Academy’: “Ik ga niét zijn zoals Marcel Vanthilt”

  Terwijl Vlaanderen dezer dagen massaal mee krijst met ‘Uit mijn hoofd’, de zomersingle van ‘Regi Academy’-winnares Pauline, maakt diezelfde Regi (46) zich al op om haar opvolgster te zoeken. En te vinden. In een tweede seizoen van ‘Regi Academy’, straks op VTM2. Grote nieuwigheid: Regi neemt ex-K3-zangeres Kathleen Aerts (44) mee om die nieuwe vocale diamant op te sporen.
 3. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
  Independer.be

  Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

  Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.