Tinne Oltmans, Oscar Willems en Anouck Luyten spelen de hoofdrollen in 'Lisa'.
Volledig scherm
PREMIUM
Tinne Oltmans, Oscar Willems en Anouck Luyten spelen de hoofdrollen in 'Lisa'. © VTM

Nieuwe telenovelle van VTM heet ‘Lisa’ en Tinne Oltmans krijgt de hoofdrol: “Ik heb élke aflevering van ‘Sara’ gezien”

TVFans van een dagelijkse portie drama en romantiek worden komende winter verwend bij VTM. Op weekdagen zal er naast 'Familie' ook 'Lisa' zijn, een nieuwe telenovelle over vloggers, influencers en marketeers. Tinne Oltmans (27), Oscar Willems (30) en Anouck Luyten (29) spelen de hoofdrollen. In een gesprek met onze journalist lichten ze alvast een tipje van de sluier op. Wie spelen ze? En wat staat hen te wachten?

1 reactie

 • DIRK VAN DESSEL

  3 jaar geleden
  Als die bloedmooie Tinne Oltmans meespeelt zal ik zeker kijken....
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Herman Verbruggen reageert op ontmaskering ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internationale kwaliteiten”
  TV

  Herman Verbruggen reageert op ontmaske­ring ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internatio­na­le kwalitei­ten”

  Hij moest als eerste ‘The Masked Singer’ verlaten, het was een teleurstelling voor Herman Verbruggen, vertelt hij aan Senne van Showbits. “Dat gevoel kwam vanuit een oprecht engagement. Het feit dat je verder denkt, en al aan het repeteren bent voor het tweede nummer", klinkt het. Hij vertelt welke nummers we nu dan moeten missen, of hij blij was met z'n kostuum en wie volgens hem de show gaat winnen. “Het is iemand met internationale kwaliteiten, en een stem die voor het programma een cadeau is.”
 1. GEZIEN? ‘Assisen’: “Alle macht aan de tv-kijker geven? Zelden een goed idee”
  PREMIUM
  TV

  GEZIEN? ‘Assisen’: “Alle macht aan de tv-kijker geven? Zelden een goed idee”

  Uniek in de wereld is ‘Assisen’ niet - ook in een aflevering van de bejubelde reeks ‘Black Mirror’ kon het publiek bijvoorbeeld al meebeslissen over het verloop van het plot - maar in het Vlaamse tv-landschap is de nieuwste Play4-fictieserie wel de eerste in z'n soort. Na zes afleveringen mogen u en ik uitmaken of prima ballerina Eveline Van Laecke (Violet Braeckman) al dan niet haar dansmentor en minnaar vermoord heeft. Maar levert dat originele uitgangspunt ook een baanbrekende tv-reeks op? “Het einde van een assisenzaak bepalen? Alsof het leven al niet genoeg verantwoordelijkheden telt.”
 2. ‘Gestrand op Honeymoon Island’, nieuw datingformat van ‘Blind getrouwd’-bedenkers, in wereldprimeur op VTM2
  TV

  ‘Gestrand op Honeymoon Island’, nieuw datingfor­mat van ‘Blind ge­trouwd’-bedenkers, in wereldpri­meur op VTM2

  De Deense bedenkers van ‘Married At First Sight’ - bij ons ‘Blind getrouwd’ - pakken uit met een nieuw, verrassend datingformat. Trouwen, elkaar leren kennen en tegelijkertijd overleven? We zullen zien of de duo’s erin slagen in ‘Gestrand op Honeymoon Island’. Het innovatieve concept wordt voor het eerst gemaakt en uitgezonden in Vlaanderen door VTM2.
 3. Hoe gaat het nog met Tim ‘Timtation’ Wauters? “‘Temptation Island’ was uitlachtelevisie. Ik was ook slachtoffer”
  PREMIUM
  BV

  Hoe gaat het nog met Tim ‘Timtation’ Wauters? “‘Temptation Island’ was uitlachte­le­vi­sie. Ik was ook slachtof­fer”

  “Het lijkt erop dat Kevin gelijk had toen hij Megan ‘koekerond’ noemde.” De heisa rond OnlyFans-ster Megan Desaever is ook Tim ‘Timtation’ Wauters (35), die net zoals zij in 2018 deelnam aan ‘Temptation Island’, niet ontgaan. In ‘TV Familie’ reageert hij op de controversiële uitspraken van Megan en vertelt hij hoe erg z'n leven sinds z'n deelname veranderd is. “De intelligente gesprekken met Megan waren gering.”