Een beeld uit Seizoen 4 van Blind Getrouwd, met op de foto Joke, Line, Jolien, Annelies en Elke. In het nieuwe seizoen zal ook voor het eerst een holebikoppel deelnemen.
Volledig scherm
Een beeld uit Seizoen 4 van Blind Getrouwd, met op de foto Joke, Line, Jolien, Annelies en Elke. In het nieuwe seizoen zal ook voor het eerst een holebikoppel deelnemen. © VTM

Nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ matcht voor het eerst holebikoppel

TVHet vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ stelt niet alleen nieuwe experten in primeur voor, maar ook het eerste holebikoppel. “De fans vroegen ons al jaren om een holebikoppel te volgen, maar wij matchen enkel als er echt potentieel is. De experts denken dat ze nu die goede match gevonden hebben”, klinkt het bij de makers van het programma.

5 reacties

 • erwin cools

  2 jaar geleden
  Ik heb daar geen probleem mee man man of vrouw vrouw. Waarom eigenlijk mensen mogen daar open voor uit komen. Als ze gelukkig zijn is alles wat telt.
 • Joan Lute

  2 jaar geleden
  Hou mijn hart al vast voor de stroom aan negatieve onverdraagzame commentaren van mensen die niet kunnen verdragen dat mensen gelukkig zijn met hun geliefde. Wij zijn bijna 10 jaar gelukkig als man en man getrouwd en merken tot onze grote spijt regelmatig intollerantie op. Met liefhebben berokken je niemand kwaad en we hopen van harte dat de match mag slagen.
 • ANJA LAUWAERT

  2 jaar geleden
  Super!
 • Sonja Deleener

  2 jaar geleden
  Goed zo! We leven in 2019 niet in 1902!! Holebi = equal aan Hetero ieder van ons heeft recht om gelukkig te zijn! En aan alle zagers en klagers kijk er niet naar als het je niet afgaat, want neen dit is geen ziekte en dit mocht eindelijk gebeuren zijn bijna 2020 geen stilstand op dit gebied!
 • guy claeys

  2 jaar geleden
  Meer decadentie, leuk TV-voer