Reynhard Sinaga.
Volledig scherm
PREMIUM
Reynhard Sinaga. © AFP

Nieuwe docu vertelt schokkende verhaal van beruchte serieverkrachter: “Ergste menselijke gedrag dat ik ooit zag”

TVEen seksueel roofdier én een meestermanipulator. Zo kun je Reynhard Sinaga (38) het best omschrijven. De man verdoofde en verkrachtte maar liefst 195 onwetende mannen. Pas toen één van hen terugvocht, kon hij gevat worden. De nieuwe documentaire die de BBC over de zaak maakte, is dan ook meer dan verontrustend. Vooral omdat Sinaga zeer overtuigend zijn onschuld predikte in de rechtbank: “Als ik die verkrachtingsfilms niet eerder had gezien, zou ik zelfs nog zijn gaan twijfelen.”

3 reacties

 • roger boons

  1 jaar geleden
  er loopt wat rond in deze wereld .
 • abdel brus Hami

  1 jaar geleden
  Wat een beest....wegkwijnen in de gevangenis is beste keuze.
 • Kristof Verbeeck

  1 jaar geleden
  Vreselijk gewoon Sterkte aan alle slachtoffers
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Vermagerde Wim Lybaert gaat vissen in ‘Een jaar op zee’: “Ik sport nu vijf uur per week. Er moest iets gebeuren”
  PREMIUM
  TV

  Vermagerde Wim Lybaert gaat vissen in ‘Een jaar op zee’: “Ik sport nu vijf uur per week. Er moest iets gebeuren”

  Wim Lybaert (54) heeft z’n jongensdroom waargemaakt. In de nieuwe reeks ‘Een jaar op zee’ voer hij een jaar lang met verschillende vissersboten uit. “Dodelijk zwaar”, blaast Lybaert, die ons vertelt over het gebrek aan privacy op zo’n boot en waarom hij door de ervaren vissers werd uitgelachen. De tv-maker heeft het bovendien over z’n gewichtsverlies. “Toen ik mezelf terug zag in ‘Het huis’, dacht ik: ‘What the hell’.”