NBC via Getty Images
Volledig scherm
© NBC via Getty Images

Nieuwe details over 'Friends'-reünie: Jennifer Aniston en David Schwimmer hadden toch een crush op elkaar en krijgt de special een vervolg?

TVEindelijk is het zover, de ‘Friends’-reünie is vanaf vandaag te zien op HBO Max, bij ons zendt Streamz de special uit vanaf 1 juni. In de speciale aflevering brengt Lady Gaga een bijzondere uitvoering van ‘Smelly Cat’ en zorgen David Schwimmer (54) en Jennifer Aniston (52) voor een opmerkelijke onthulling.

0 reacties

  1. Jan Dewyngaert en zoon Klaas brengen samen verslag uit van Spelen: “De eerste twee weken mogen we zelfs de straat niet op”
    Showbizz

    Jan Dewyngaert en zoon Klaas brengen samen verslag uit van Spelen: “De eerste twee weken mogen we zelfs de straat niet op”

    Een tijdverschil van zeven uur of niet, VTM-sportjournalist Jan Dewyngaert (61) is elke middag en avond present in het ‘VTM Nieuws’. Live vanuit Tokio voor zijn vijfde Olympische Spelen al. Voor het eerst wordt hij daarbij geholpen door zijn zoon Klaas (26), sportjournalist én cameraman. Die noemt zijn vader op het werk liefst “kameraad” of “ouwe”. “Ik kan echt geen Jan zeggen”, verduidelijkt hij. Jan lacht. “Ik heb het liefst dat hij ‘baas’ zegt. (knipoogt)