Eén
Volledig scherm
© Eén

Nieuwe afleveringen van ‘Château Planckaert’ deze maand nog op televisie te zien

TVDe familie Planckaert is terug van weggeweest. Vanaf zondag 30 oktober is de geliefde familie weer te zien op het kleine scherm. In het nieuwe seizoen van ‘Château Planckaert’ neemt het gezin de kijkers opnieuw mee naar Frankrijk. Eddy en co hebben er namelijk grootse plannen voor de toekomst. Zo komt er bijvoorbeeld een einde aan de Ardense chambres d’hôtes.

 1. Zeno uit ‘Bestemming X’ is zoon van overleden ‘Thuis’-acteur Donald Madder: “Ik wou mijn vader niet via tv leren kennen”
  PREMIUM
  TV

  Zeno uit ‘Bestemming X’ is zoon van overleden ‘Thuis’-ac­teur Donald Madder: “Ik wou mijn vader niet via tv leren kennen”

  “Ik heb nooit een papa gekend.” Zeno Madder (26) uit ‘Bestemming X’ moest op vijfjarige leeftijd afscheid nemen van zijn vader, Donald Madder, bekend om zijn rollen in ‘Thuis’ en ‘Wittekerke’. In ‘Dag Allemaal’ vertelt Zeno hoe het was om op te groeien zonder papa, en hoe hij zijn dood een plaats heeft kunnen geven. “Hoe goed m’n moeder en grootouders ook voor mij hebben gezorgd, als puber heb je behoefte aan een vaderfiguur.”
 2. Waarom Margot Hallemans drie maanden uit ‘Familie’ verdwijnt: “Dit had ik niet kunnen meemaken als ik aan de slag was gebleven”
  PREMIUM
  TV

  Waarom Margot Hallemans drie maanden uit ‘Familie’ verdwijnt: “Dit had ik niet kunnen meemaken als ik aan de slag was gebleven”

  ‘Familie’ verliest tijdelijk een van haar vaste gezichten. Margot Hallemans (29) zal drie maanden niet te zien zijn als Hanne. Dat gebeurde op vraag van de actrice zelf, die naar eigen zeggen echt nood had aan een tv-pauze. In ‘TV Familie’ vertelt ze over die beslissing, en de “intense ervaringen” die ze meemaakte. “Ze hadden me bang gemaakt om alleen naar daar te gaan.”