Beelden nieuwe seizoen 'Familie'
Volledig scherm
PREMIUM
Beelden nieuwe seizoen 'Familie' © VTM

Nieuw seizoen ‘Familie’ gaat van start met minstens één dode: wie haalt het einde van de aflevering niet?

TVDe ‘Thuis’-fans moeten er nog een week op wachten, maar na een zomerpauze van bijna twee maanden trapt ‘Familie’ deze avond al het nieuwe seizoen op gang. In een dubbelaflevering moeten heel wat cliffhangers van de seizoensfinale beantwoord worden. Hoe loopt de ontvoering van Lars af? Moet Simon de ruzie met Jonas met zijn leven bekopen? En overleeft Quinten zijn hartaanval? De antwoorden zijn zoals steeds een goed bewaard geheim, al gaven de makers uitzonderlijk al een paar verborgen hints weg.

10 reacties

 • Charles Leunens

  2 maanden geleden
  Jasmijn Van Hoof (Stefanie) verlaat 'Familie' dinsdag 15 juni 2021 gelezen in televisie blad online.
 • Erik Van Bever

  2 maanden geleden
  Lars gaat dood, kurt rogiers.
 • andree van hulle

  2 maanden geleden
  ik denk stfanie want die verlaat familiereeks
 • Patrick Verbelen

  2 maanden geleden
  Dan vraagt men zich af waarom de reclame inkomsten zwaar tegenvallen. Het is een beperkt groepje dat nog naar deze soap-zever-series en de reclame die erbij hoort kijkt.
 • yves vanderhenst

  2 maanden geleden
  Gaat die ellende weer beginnen😉 Kunnen ze geen andere programma’s meer maken😉
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Leven als God op aarde: Deze vier series over macht en geld zijn het streamen waard
  Streamz

  Leven als God op aarde: Deze vier series over macht en geld zijn het streamen waard

  Vanaf deze week word je op Streamz elke maandag getrakteerd op een nieuwe aflevering van het derde seizoen van ‘Succession’, een van de strafste dramaseries van het moment. Naar aanleiding van de release tippen wij deze week in onze Kijkgids nog enkele reeksen die bol staan van machtspelletjes en absurde rijkdom. Van een onnavolgbaar kat-en-muisspel in ‘Billions’ (Streamz) en de achterkamertjespolitiek in ‘Dynasty’ (Netflix) tot een familievete in ‘Empire’ (Disney+): dit zijn onze favoriete series over de superrijken in streamingland.