VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Nieuw seizoen ‘Boer Zkt Vrouw’ gaat er heel anders uitzien: “Geen brieven maar wél vlinders en dikke tranen”

TVVier boeren en een boerin gaan binnenkort op zoek naar de liefde. Het nieuwe seizoen van 'Boer zkt vrouw' ziet er heel anders uit dan alle voorgaande. Maar ondanks de vele ingrepen blijft Dina Tersago (43) onverwoestbaar op post. De blonde presentatrice is er vanaf het eerste seizoen al bij en blikt terug op al die jaren. “Ik weet nog hoe ik niet durfde tussenkomen toen twee kandidaten een meningsverschil hadden.”

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Dina Tersago blikt terug op meer dan 20 jaar carrière: “Ik haal graag het beste in de mensen naar boven”
  Play

  Dina Tersago blikt terug op meer dan 20 jaar carrière: “Ik haal graag het beste in de mensen naar boven”

  Dina Tersago is al meer dan 20 jaar een vaste waarde op de Vlaamse televisieschermen. Ze werkte ondertussen al voor alle grote Vlaamse zenders en presenteert sinds 2004 het succesprogramma ‘Boer zkt. Vrouw’. In de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’ blikt ze met Birgit Van Mol terug op de afgelopen twee decennia. “Ik heb ondertussen al heel wat trouwfeesten en babyborrels gedaan”, vertelt Dina. Bekijk hieronder de volledige aflevering.
 3. Kathleen Aerts in de jury van tweede seizoen 'Regi Academy': "Zoals Marcel Vanthilt ooit tegen mij deed, zo zal ik niet zijn”
  Play
  TV
  3

  Na ‘charcute­rie met pe­ren’-kri­tiek van Marcel Vanthilt, maakt Kathleen Aerts debuut in de jury van ‘Regi Academy’: “Ik zal zeker zijn stijl niet volgen"

  De basis van het VTM-2-programma ‘Regi Academy’ blijft in seizoen 2 behouden: Regi (46) gaat op zoek naar zijn nieuwe nachtegaal. Maar in de jury wordt er gewisseld. Niet langer zal Olivia Trappeniers voor de vrouwelijke touch zorgen naast zanger Jaap Reesema, producer Lester Williams en Regi zelf. Die plaats is nu weggelegd voor ex-K3 Kathleen Aerts (44), tevens een goede vriendin van Penxten. Niet alleen delen ze hun liefde voor muziek, maar ook die voor Zuid-Afrika waar ze beiden een woonst hebben. “Hij is me hier met een fles rode wijn komen smeken om ‘ja’ te zeggen”, lacht Kathleen in een nieuwe Showbits.