'De Hut' van 'Temptation Island'
Volledig scherm
'De Hut' van 'Temptation Island' © vijf

Nieuw: 'De Hut' van 'Temptation Island' zal de regels van het spel voorgoed veranderen

TVDe ingrediënten van Temptation Island zijn onveranderd. Twee Nederlandse en twee Belgische koppels zijn klaar om hun relatie te testen. Wél nieuw dit jaar is 'De Hut', een plek waar iedereen kan zeggen én doen wat hij wil, zonder dat hun wederhelft er iets van ziet.

15 reacties

 • Ed Buun

  5 jaar geleden
  Yes, daar gaan we zeker eens naar kijken zi. Dat wordt weer top!
 • Karl Huysmans

  5 jaar geleden
  Ik zou zelf nooit meedoen aan zo'n programma,maar ik vind het wel leuke tv.
 • nina deyrne

  5 jaar geleden
  Zonder dat hun wederhelft iets ziet...behalve achteraf op tv dan.
 • Laura Piessens

  5 jaar geleden
  Ja maar Hugo , niemand verplicht die mannen van 1 van die vrijgezelle meisjes te ... dat doen ze volledig zelf . Temptation island geeft hun zelfs de kans van hun ultieme Liefde voor hun partner te bewijzen . Als ze die kans niet grijpen , daar kan het programma niet aan doen he :)
 • Oli Gearius

  5 jaar geleden
  De erste 2 afleveringen kan je al online legaal bekijken dankzij Nederland.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.