Sarah Jessica-Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall en Cynthia Nixon.
Volledig scherm
Sarah Jessica-Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall en Cynthia Nixon. © AFP

Niet slecht: zoveel gaan de ‘Sex and the City’-actrices verdienen aan de reboot

TVHet is dan echt zover: de ‘Sex and the City’-reboot komt er. Dat is goed nieuws voor trouwe fans, maar zeker ook voor de actrices zelf. Zij zullen namelijk flink wat geld verdienen dankzij het nieuwe seizoen.

1 reactie

 • Coen Geurts

  3 dagen geleden
  Voor die prijs wil ik ook wel wat onzin komen vertellen.
 1. Ketnetwrapster Gloria Monserez biedt excuses aan voor oude berichten aan YouTuber Acid: “Dit valt niet goed te praten”
  Showbizz

  Ketnetwrap­ster Gloria Monserez biedt excuses aan voor oude berichten aan YouTuber Acid: “Dit valt niet goed te praten”

  Ketnetwrapster Gloria Monserez (19) ligt onder vuur nu enkele oude berichten aan het adres van YouTuber Nathan ‘Acid’ Vandergunst zijn opgedoken. Daarin is te lezen hoe het VRT-gezicht hem tot drie keer toe ‘Jood’ noemt. N-VA-kamerlid Michael Freilich is ontzet en spreekt van discriminatie, maar aan de Reyerslaan relativeert men de feiten. “Ze heeft zich geëxcuseerd. Voor ons heeft ze daarmee juist gehandeld.”
 2. Jarenlang vriendinnen op het scherm maar niet in real life: zo ontstond de vete tussen Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall
  PREMIUM
  Celebrities

  Jarenlang vriendin­nen op het scherm maar niet in real life: zo ontstond de vete tussen Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall

  Het gerucht dat ‘Sex and the City’ een vervolg zou krijgen, doet al een tijdje de ronde, maar gisteren werd het nieuws pas echt bevestigd. Sarah Jessica Parker, Kristin Davis en Cynthia Nixon slaan de handen opnieuw in elkaar. Kim Cattrall, die de rol van Samantha Jones speelde, bedankte vriendelijk waardoor de vete tussen deze laatste en SJP opnieuw in beeld komt. Hoog tijd dus voor een overzicht.
 1. "Vier jaar toneelschool gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves
  Play
  Wat een jaar

  "Vier jaar toneel­school gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves

 2. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'