Thomas Van Goethem begon z'n carrière als acteur. "Maar mijn 'babyface' is het probleem. Tot mijn 27ste speelde ik rollen van 17-jarigen. Dat kan nu niet meer, maar ik kan ook geen vader spelen. Het succes van '#LikeMe' kwam op het juiste moment."
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Van Goethem begon z'n carrière als acteur. "Maar mijn 'babyface' is het probleem. Tot mijn 27ste speelde ik rollen van 17-jarigen. Dat kan nu niet meer, maar ik kan ook geen vader spelen. Het succes van '#LikeMe' kwam op het juiste moment." © Kristof Ghyselinck

“Niemand zag succes #LikeMe aankomen”: bedenker nog meest van al verrast door ongeziene populariteit

tvVóór 2019 had amper iemand van hem gehoord. Maar dan toverde hij de hitserie '#LikeMe' uit zijn hoed. Nu staat Thomas Van Goethem (31) aan het hoofd van zijn eigen productiehuis en wordt hij al eens de nieuwe Gert Verhulst genoemd. "Niemand kon zich voorbereiden op wat het voorbije anderhalf jaar gebeurd is."

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Twaalf keer een volle Lotto Arena, maar stress hebben de twee West-Vlaamse meisjes uit #LikeMe niet: “Dit is een springplank voor de rest van onze carrière”
  PREMIUM

  Twaalf keer een volle Lotto Arena, maar stress hebben de twee West-Vlaam­se meisjes uit #LikeMe niet: “Dit is een spring­plank voor de rest van onze carrière”

  Sali Haidara (24) uit Brugge en Camille Dhondt (18) uit Wevelgem zijn hoofdrolspelers in het tweede seizoen van de populaire jongerenreeks #LikeMe op Ketnet. Het enthousiasme van beide jongedames spat van het scherm en straks ook van het podium van de Antwerpse Lotto Arena, die ze twaalf keer doen vollopen. “Al onze spieren doen pijn, maar het resultaat zal fabuleus zijn”, voorspellen ze.
 1. Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"
  Play

  Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"

 2. TikTok-sensatie Charli D’Amelio (16) breekt de magische grens van 100 miljoen volgers
  Play

  Tik­Tok-sensatie Charli D’Amelio (16) breekt de magische grens van 100 miljoen volgers