Thomas Van Goethem begon z'n carrière als acteur. "Maar mijn 'babyface' is het probleem. Tot mijn 27ste speelde ik rollen van 17-jarigen. Dat kan nu niet meer, maar ik kan ook geen vader spelen. Het succes van '#LikeMe' kwam op het juiste moment."
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Van Goethem begon z'n carrière als acteur. "Maar mijn 'babyface' is het probleem. Tot mijn 27ste speelde ik rollen van 17-jarigen. Dat kan nu niet meer, maar ik kan ook geen vader spelen. Het succes van '#LikeMe' kwam op het juiste moment." © Kristof Ghyselinck

“Niemand zag succes #LikeMe aankomen”: bedenker nog meest van al verrast door ongeziene populariteit

tvVóór 2019 had amper iemand van hem gehoord. Maar dan toverde hij de hitserie '#LikeMe' uit zijn hoed. Nu staat Thomas Van Goethem (31) aan het hoofd van zijn eigen productiehuis en wordt hij al eens de nieuwe Gert Verhulst genoemd. "Niemand kon zich voorbereiden op wat het voorbije anderhalf jaar gebeurd is."

  1. Twaalf keer een volle Lotto Arena, maar stress hebben de twee West-Vlaamse meisjes uit #LikeMe niet: “Dit is een springplank voor de rest van onze carrière”
    PREMIUM

    Twaalf keer een volle Lotto Arena, maar stress hebben de twee West-Vlaam­se meisjes uit #LikeMe niet: “Dit is een spring­plank voor de rest van onze carrière”

    Sali Haidara (24) uit Brugge en Camille Dhondt (18) uit Wevelgem zijn hoofdrolspelers in het tweede seizoen van de populaire jongerenreeks #LikeMe op Ketnet. Het enthousiasme van beide jongedames spat van het scherm en straks ook van het podium van de Antwerpse Lotto Arena, die ze twaalf keer doen vollopen. “Al onze spieren doen pijn, maar het resultaat zal fabuleus zijn”, voorspellen ze.