Niels Lagrange maakt grote sier met een Lamborghini, die telkens geleend wordt.
Volledig scherm
Niels Lagrange maakt grote sier met een Lamborghini, die telkens geleend wordt. © Joel Hoylaerts / Photo News

Niels Lagrange uit ‘The Sky Is The Limit’ voor tweede keer failliet: "Hoe hij zijn luxe betaalt, is mijn zaak niet"

TVNiels Lagrange (29) uit 'The Sky is the Limit' blijkt voor de tweede keer failliet. Hij werkt voortaan onder andere als glazenwasser en de peperdure Lamborghini blijkt gehuurd. "Maar zijn levensstijl blijft aanspreken", verdedigt tv-maker Peter Boeckx zijn keuze om de omstreden racepiloot op te voeren in het VIER-programma.

81 reacties

 • nancy dejonge

  3 jaar geleden
  Zou Boeckx niet beter eens een programma maken van gedupeerden die failliet gingen door mensen die op andermans kosten de grote sier uithangen ! Mensen zoals Lagrange moesten levenslang verbond krijgen om nog een eigen zaak o te richten! ..Misschien zelfs burgerrechten afnemen voor een tiental jaren!
 • freddy tormans

  3 jaar geleden
  zo zie je maar , de media wereld,bestaat uit meer dan de helft uit fraude
 • Efraim Wuyts

  3 jaar geleden
  Flauw excuus van Peter Boeckx! In zijn begin generiek van deze soap zegt hij duidelijk dat de miljoenen niet naar de kandidaten hun hoofd zijn gestegen. De miljoenen in elk geval niet, want het gros van de kandidaten bezitten dat gewoon niet. Wat er dan wel in de meeste hun hoofd is gestegen is volgens mij iets anders...het zijn een bende wannabes en blagaaimakers. En Willy Naessens was op het moment van de opnames wel degelijk hét voorbeeld hoe het kan verkeren, totaal geen vergelijk met nu.
 • Louis Meeus

  3 jaar geleden
  Sommigen voelen zich vlug rijk.streken verkopen kan iedereen.
 • marijke boulet

  3 jaar geleden
  Al twee keer bankroet geweest maar dan wel met geld in zijn zakken of beter op een bankrekening in belastingparadijs . Dit is zo een beetje de normale gang van zaken , dat dan de toeleveranciers echt op de fles gaan en mensen hun job verliezen interesseert dit soort volk niet .