Niels Destadsbader in 'James, De Musical'
Volledig scherm
Niels Destadsbader in 'James, De Musical' © Play4

Niels Destadsbader vertelt over eerste liefde en kindertijd en knuffelt met petekindjes in ‘James, De Musical’

TVDeze avond kreeg Niels Destadsbader zijn eigen musical voorgeschoteld in ‘James, De Musical’. In het programma keerde James terug naar de kindertijd van de zanger, waar toen al duidelijk was dat Niels een geboren entertainer was. Daarnaast vertelt Niels ook over z’n eerste kus, zijn petekindjes en de afgebroken zwangerschap van van zijn broer en schoonzus.

1 reactie

 • nancy Haemhouts

  7 maanden geleden
  Beeldmooie kerel. Zeer symphatiek. Koddig Super showbeest Ouders mogen trots zijn op hem. Staat steeds met voetjes op grond. Nog veel succes !! Ben fan. ( 50 jaar ) Topper
 1. Niet alleen acteurs zijn de sterren van het scherm: deze auto’s veroverden een plek in ons collectief geheugen

  Niet alleen acteurs zijn de sterren van het scherm: deze auto’s veroverden een plek in ons collectief geheugen

  We sluiten niet alleen goeie acteurs in onze harten, soms gaat ook hun voertuig met de aandacht lopen. Zo is de grasgroene Porsche van Rik Verheye in ‘Nonkels’ intussen een toeristische attractie in Knokke. Mensen staan zelfs in de rij om een selfie te nemen met de fluo bolide, die nu te koop staat. Maar het is lang niet de eerste keer dat een tv-vehikel de show steelt. ‘Dag Allemaal’ maakte een overzicht.
 2. SOAPCHECK. Bibberen achter de schermen van de seizoensfinale van ‘Thuis’ en een spoiler voor ‘Lisa’
  TV

  SOAPCHECK. Bibberen achter de schermen van de seizoensfi­na­le van ‘Thuis’ en een spoiler voor ‘Lisa’

  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.