Niels Destadsbader/Dieter Coppens
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Destadsbader/Dieter Coppens © Kristof Ghyselinck/VRT-Thomas Geuens

Niels Destadsbader en Dieter Coppens uit de kleren voor het goede doel: zo ziet het najaar van VRT eruit

TVHet najaar van VRT wordt er eentje met zekerheden en veel voetbal, maar ook met verrassende nieuwigheden. Voor dé verrassing staan onder meer van Niels Destadsbader en Dieter Coppens in, die strippen tot hun blootje om het taboe rond kanker de wereld uit te helpen.

30 reacties

 • Ronny Dekimpe

  1 maand geleden
  Wat ben ik blij dat ik Netflix heb, en op andere zenders zijn er ook nog een aantal programma's die noemenswaardig zijn.
 • David Van Der Wieken

  1 maand geleden
  zielige programatie, gelukkig heb ik netflix om niels weg te kunnen zappen elke keer hij op tv komt
 • josianne keppens

  1 maand geleden
  stopt met die onzin aub!
 • Jelle van Elsacker

  1 maand geleden
  Echt waar ook dit nog , man man man , tv staat nu al bijna niet meer aan en het wordt erger en erger met doe programma's, ongelooflijk.
 • William Helsen

  1 maand geleden
  Als het dan ook zo nep is als op NET5 in NL, er is namelijk helemaal niets te zien in One Night only.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Tranen in ‘De schaal van Pascale’ wanneer geliefden op bezoek komen: “Ook hierboven hoopt iemand dat je wint”
  Play
  TV

  Tranen in ‘De schaal van Pascale’ wanneer geliefden op bezoek komen: “Ook hierboven hoopt iemand dat je wint”

  De kandidaten van ‘De schaal van Pascale’ maakten deze week een creatie voor iemand die hen nauw aan het hart ligt. “En die persoon mag dan ook niet ontbreken hier", klinkt het. De komst van hun geliefden zorgt voor heel wat traantjes bij de kandidaten. Zo ook bij Stephan, die z'n lamp opdroeg aan een overleden familielid. “Hij zou het heel schoon gevonden hebben”, verzekert zijn moeder. “Ik ben een beetje sprakeloos. Ik hoop dat je wint. En ik weet iemand hierboven ook.”
 3. Karen Damen over nieuw seizoen 'Liefde voor muziek': "Een cover van K3 zou me nog steeds iets doen”
  Play
  Showbits

  Karen Damen over nieuw seizoen 'Liefde voor muziek': "Een cover van K3 zou me nog steeds iets doen”

  Hoe belangrijk is het om als artiest te mogen deelnemen aan ‘Liefde voor muziek’? Nu de nieuwe cast bekend is, trekken Desna en Senne met die vraag naar ex-deelnemers Karen Damen en Piet Goddaer, alias Ozark Henry. Van onschatbare waarde, zo blijkt. “Vraag dat maar eens aan Margriet Hermans en Niels Destadsbader”, aldus Piet. Margriet scoorde inderdaad de Zomerhit met ‘Lekker blijven hangen’ en tekende voor de strafste comeback in jaren. En ‘Verover mij’, een cover van K’s Choice, is één van de grootste hits van Niels Destadsbader. Karen Damen zal met extra veel aandacht kijken naar het nieuwe seizoen, want de artiesten gaan ook nummers uit haar K3-periode bewerken. “Dat gaat mij wel iets doen”, vertelt ze in een nieuwe Showbits.