Netflixhit Sex/Life keert binnenkort terug (bekijk nu al de eerste stomende beelden)

TVDe populaire Netflixserie Sex/Life keert volgende maand terug. Het tweede seizoen verschijnt 2 maart, heeft de streamingdienst aangekondigd.

 1. MEDIAWATCHERS. Michel Wuyts: “Het enige wat de CEO van de VRT doet als het over 65-plussers gaat is zuchten”
  podcast

  MEDIAWAT­CHERS. Michel Wuyts: “Het enige wat de CEO van de VRT doet als het over 65-plus­sers gaat is zuchten”

  Volgende maandag presenteert weerman Frank Deboosere z’n laatste weerbericht op de VRT. Een einde van een tijdperk, vijf maanden eerder dan voorzien. Het overkwam ook wieleranalist Michel Wuyts, die in 2021 verplicht met pensioen moest bij VRT. “Het is een gevoel dat je niet kan verdringen”, vertelt Wuyts in de podcast ‘De Mediawatchers’. Hij wijst vooral naar Frederik Delaplace, CEO van de VRT. “Het enige wat hij doet als het over 65-plussers gaat is zuchten”. Luister hierboven naar de volledige aflevering van ‘De Mediawatchers’.
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  1

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. MEDIAWATCHERS. “Toen Wim Willaert het over zijn seksuele puberervaring had met een jongen, werd het wel heel gênant”
  podcast

  MEDIAWAT­CHERS. “Toen Wim Willaert het over zijn seksuele pubererva­ring had met een jongen, werd het wel heel gênant”

  Maandag ging het tweede seizoen van het Play 4-programma ‘Viva La Feta’ van start. Presentatoren Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham ontvingen acteur Wim Willaert. Die vertelde er openhartig over een seksuele escapade die hij in zijn tienerjaren met een andere jongen beleefde. “Ik vond dat een heel ongemakkelijk fragment”, vertelt showbizzjournaliste Desna Lespinoy in de podcast ‘De Mediawatchers’. Ook televisiejournalist Mark Coenegracht stelt zich meer en meer vragen bij de gespreksonderwerpen van de reeks. Luister hierboven naar de volledige aflevering van de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’.
 3. Cathy uit ‘Boer zkt Vrouw’ moest pijnlijke breuk verwerken: “Het voelde alsof ik m’n hart uit mijn borstkas kon rukken”
  PREMIUM
  TV

  Cathy uit ‘Boer zkt Vrouw’ moest pijnlijke breuk verwerken: “Het voelde alsof ik m’n hart uit mijn borstkas kon rukken”

  Waarom doet Cathy (37) mee aan‘Boer Zkt Vrouw’? Het is een vraag die heel wat kijkers zich stellen bij het zien van de knappe, spontane boerin. Toch bleek een lief vinden zonder hulp van een tv-programma niet evident, vertelt ze aan ‘Dag Allemaal’. Het gevolg van een stukgelopen relatie. “Ik was veel te diep gekwetst”, klinkt het in een uitgebreid gesprek over de pijnlijke breuk en haar uitverkoren mannen. “Halverwege de opnames gaf de eindredacteur mij een schop onder m’n achterste.”