Georgina Rodriguez en Cristiano Ronaldo.
Volledig scherm
Georgina Rodriguez en Cristiano Ronaldo. © REUTERS

Netflix verrast met reeks over Georgina Rodriguez: “Ze is meer dan enkel de vrouw van Cristiano Ronaldo”

ShowbizzGeorgina Rodriguez krijgt in 2022 een eigen reeks op Netflix. Dat kondigde het 27-jarige model en de vrouw van Cristiano Ronaldo zelf aan met een filmpje op Instagram. Met deze nieuwe reeks wil Netflix laten zien dat Georgina meer is dan enkel ‘de vrouw van Cristiano Ronaldo’. 

 1. Yoshadiinho wint als eerste ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’: “Nu krijgt hij de kans om zijn droom waar te maken”
  PREMIUM
  TV

  Yoshadiin­ho wint als eerste ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’: “Nu krijgt hij de kans om zijn droom waar te maken”

  Een eer om ‘u’ tegen te zeggen. Yoshi (21) - beter gekend als Yoshadiinho - mag zich als allereerste ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’ noemen. De Antwerpenaar wist met zijn meeslepende moves en afrodans het publiek helemaal te veroveren. Iets waar Yoshi enorm trots op is. “Heel wat mensen uit mijn community appreciëren het dat ik de afrostijl aan Vlaanderen introduceerde”, vertelt hij ons. Ook hoe hij de samenwerking met zijn coach Niels Destadsbader ervaarde en wat hij van plan is met het prijzengeld doet hij uit de doeken.
 1. Deze week in ‘Familie’: Moeilijke tijden voor Lars, want Véronique denkt dat Koen nog leeft. Sterker nog, hij onderweg is naar haar…
  tv

  Deze week in ‘Familie’: Moeilijke tijden voor Lars, want Véronique denkt dat Koen nog leeft. Sterker nog, hij onderweg is naar haar…

  Het is nog veel en veel te vroeg voor de echte seizoensfinale van ‘Familie’, maar toch worden het spannende tijden voor de fans. Alles draait immers opnieuw rond die duivelse Koen (Sieg De Doncker) die al dan niet nog zou leven. Zelfs het fijne nieuws lijkt onder druk te staan, want het is niet zeker of het huwelijk van Benny en Samira wel zal doorgaan.