‘Jupiter's Legacy’ is Netflix' eerste poging een eigen superheldenuniversum uit te bouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
‘Jupiter's Legacy’ is Netflix' eerste poging een eigen superheldenuniversum uit te bouwen. © STEVE WILKIE/NETFLIX © 2020

Netflix verliest belangrijke veldslag in de strijd van de superhelden

TVOm mee te spelen met de grote jongens heb je als streamingdienst tegenwoordig een legertje superhelden nodig. Netflix rekent daarbij op de Schot Mark Millar om hen aan de nodige krachtpatsers te helpen. Zijn eerste worp ‘Jupiter’s Legacy’ blijkt echter geen voltreffer, en de reeks werd amper een paar weken na lancering alweer richting prullenmand verwezen. Toch zijn ze niet meteen van plan om op te geven: een nieuw offensief dient zich al aan, en daarbij wordt op de Harry Potter-fans gemikt.

2 reacties

  • Koenraad Verstraeten

    22 uur geleden
    En op bovenstaande foto; Marie-Louise, Gustaaf en Oscaar; de superhelden van de derde leeftijd. Vlak voor de opstap op de bus richting Lourdes. Gustaaf had er toen duidelijk niet veel zin in, maar het werd toch nog gezellig (met Marie-Louise).
  • Tommy de Bruijn

    1 week geleden
    Hoe goed ook geregisseerd vergeet niet dat Superhelden zoals De Hulk, Spider-Man etc al meer meer dan 60 jaar bestaan en een enorme geschiedenis hebben en een hele eigen cultuur vertegenwoordigen. Je creëert niet zomaar nieuwe Superhelden.