‘Jupiter's Legacy’ is Netflix' eerste poging een eigen superheldenuniversum uit te bouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
‘Jupiter's Legacy’ is Netflix' eerste poging een eigen superheldenuniversum uit te bouwen. © STEVE WILKIE/NETFLIX © 2020

Netflix verliest belangrijke veldslag in de strijd van de superhelden

TVOm mee te spelen met de grote jongens heb je als streamingdienst tegenwoordig een legertje superhelden nodig. Netflix rekent daarbij op de Schot Mark Millar om hen aan de nodige krachtpatsers te helpen. Zijn eerste worp ‘Jupiter’s Legacy’ blijkt echter geen voltreffer, en de reeks werd amper een paar weken na lancering alweer richting prullenmand verwezen. Toch zijn ze niet meteen van plan om op te geven: een nieuw offensief dient zich al aan, en daarbij wordt op de Harry Potter-fans gemikt.

3 reacties

 • eric van der jeugdt

  1 jaar geleden
  Is ook niet het bekijken waard.
 • Koenraad Verstraeten

  1 jaar geleden
  En op bovenstaande foto; Marie-Louise, Gustaaf en Oscaar; de superhelden van de derde leeftijd. Vlak voor de opstap op de bus richting Lourdes. Gustaaf had er toen duidelijk niet veel zin in, maar het werd toch nog gezellig (met Marie-Louise).
 • Tommy de Bruijn

  1 jaar geleden
  Hoe goed ook geregisseerd vergeet niet dat Superhelden zoals De Hulk, Spider-Man etc al meer meer dan 60 jaar bestaan en een enorme geschiedenis hebben en een hele eigen cultuur vertegenwoordigen. Je creëert niet zomaar nieuwe Superhelden.
 1. Huis van Younes en Eline uit ‘Huis gemaakt’ staat te koop voor 395.000 euro: “Je ziet dat er hart en ziel in gestoken is”
  TV
  3

  Huis van Younes en Eline uit ‘Huis gemaakt’ staat te koop voor 395.000 euro: “Je ziet dat er hart en ziel in gestoken is”

  Bloed, zweet en tranen staken Younes (28) en Eline (25) in hun droomhuis. In het VTM-programma ‘Huis gemaakt’ grepen ze helaas nét naast de hoofdprijs en zagen ze hun zelf verbouwde huis aan zich voorbijgaan. Ondanks de crowdfunding die achteraf werd opgestart, waarmee meer dan 30.000 euro werd opgehaald, konden ze het huis in Koersel (Limburg) niet zelf bekostigen. Daarom bevindt de woning zich sinds vandaag op de huizenmarkt, met een prijskaartje van 395.000 euro.