Baby Yoda is mee verantwoordelijk voor de grote stijging.
Volledig scherm
Baby Yoda is mee verantwoordelijk voor de grote stijging. © Photo News

Netflix op de hielen: Disney+ scoort 8 miljoen extra abonnees op 1 maand tijd

TVWaar vele bedrijven vloeken op de coronacrisis, hoeven de streamingdiensten zich geen zorgen te maken over slechte zaken. Dat ondervond ook Disney+, een platform dat nog maar 15 maanden bestaat en toch al concurreert met opperzender Netflix. In de maand december alleen al noteerde Disney 8,1 miljoen nieuwe abonnees. Daarmee komen ze op een totaal van 94,9 miljoen kijkers. 

1 reactie

 • Robin De Clerck

  1 week geleden
  wacht tot ze de prijs aanpassen... te weinig NIEUWE content
 1. Nathalie en Dennis uit ‘Blind Getrouwd’ vertellen over hun jeugd: “Overlijden van mijn oma heeft een hele grote indruk nagelaten”
  Play
  TV

  Nathalie en Dennis uit ‘Blind Getrouwd’ vertellen over hun jeugd: “Overlijden van mijn oma heeft een hele grote indruk nagelaten”

  In ‘Trip Down Memory Lane’ leert de kijker de kandidaten van ‘Blind Getrouwd’ wat beter kennen. Aan de hand van persoonlijke foto’s en video’s blikken ze namelijk samen met de experten terug op hun verleden. Deze week zijn Nathalie (33) en Dennis (34) aan de beurt, en het is meteen duidelijk dat de twee elk een goede familieband hebben.
 2. Een stoelendans, een zingende dakwerker en een talentvolle tweeling: dit was de vierde aflevering van ‘The Voice van Vlaanderen’
  TV

  Een stoelen­dans, een zingende dakwerker en een talentvol­le tweeling: dit was de vierde aflevering van ‘The Voice van Vlaanderen’

  Opnieuw een avond vol spanning in ‘The Voice van Vlaanderen’. Niet alleen hoopten de kandidaten met hun zangkunsten zo’n begeerde plek in de Knockouts te kunnen versieren, ook de coaches kruisten de degens om de beste talenten in hun team te krijgen. En Laura Tesoro? Die toverde opnieuw een glimlach op het gezicht van een afgewezen kandidaat.
 1. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"

 2. Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren
  Play

  Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren