Netflix lost trailer van derde seizoen ‘Sex Education’: bekijk hier de eerste beelden

 1. Intimiteitscoaches voor seksscènes doen gouden zaken in Hollywood: “Dankzij mijn string zie je er daar beneden uit als een Barbiepop”
  PREMIUM
  Celebrities

  Intimi­teits­coa­ches voor seksscènes doen gouden zaken in Hollywood: “Dankzij mijn string zie je er daar beneden uit als een Barbiepop”

  “Vind je het oké dat iemand jouw kont aanraakt? Gaan jullie met tong kussen?” Ervoor zorgen dat seksscènes veiliger en aangenamer verlopen: dat is kort samengevat het takenpakket van een intimiteitscoach. De eerste ging zo’n drie jaar geleden voltijds bij HBO aan de slag, nu heeft praktisch elke film en tv-serie zo’n coach rondlopen. Gewapend met een luisterend oor en een ‘sekstas’ vol tape, knielappen en scheermesjes zijn ze een opluchting voor de hele set. Tenminste, als ze hun job goed doen, want het wil ook al eens fout lopen...
 2. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.