Beeld uit 'How To Build A Sex Room' en 'Sexy Beasts'.
Volledig scherm
Beeld uit 'How To Build A Sex Room' en 'Sexy Beasts'. © Netflix/rv

Netflix leert u nu een sekskamer bouwen: dit zijn de meest bizarre realityprogramma’s ooit

TVBent u ook al lange tijd hopeloos op zoek naar tips om een sekskamer te bouwen? Netflix helpt u uit de brand met een nieuwe tv-reeks die simpelweg ‘How To Build A Sex Room’ werd gedoopt. Een ietwat bizar realityconcept, en zo kregen we er de voorbije jaren al veel op ons bord. Van de zoektocht naar de beste spermadonor tot ‘The Hunger Games’ voor kinderen: wij zetten de meest merkwaardige programma’s op een rijtje.

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. KIJK. ‘Security Checkers’ proberen dicht bij Taylor Swift te komen op de MTV EMA’s: “Dit is niet normaal”
  Play
  TV

  ‘Security Checkers’ proberen dicht bij Taylor Swift te komen op de MTV EMA’s: “Dit is niet normaal”

  Arno en Gerben van ‘Security Checkers' bevinden zich in Düsseldorf, waar de MTV Europe Music Awards worden uitgereikt. Hun doel? Zo dicht mogelijk bij Taylor Swift te komen. Alleen wordt dat geen makkelijke opdracht, zoals uit de beelden hierboven blijkt. “Er is letterlijk overal security. Aan de ingang van het domein, aan de ticketscan, aan de metaaldetector … Het stopt niet”, klinkt het. “Zoveel security, da’s niet normaal.” Maar de jongens hebben alvast een oplossing bedacht: “We gaan doen waar we het beste in zijn: ons proberen binnen ‘lullen’.”