Netflix lanceert nieuwe spectaculaire beelden van finale seizoen ‘La casa de papel’

 1. Een bank beroven à la La Casa de Papel of griezelen zoals in Paranormal Activity? Het kan voortaan bij Escape Room Roeselare
  PREMIUM
  Roeselare

  Een bank beroven à la La Casa de Papel of griezelen zoals in Paranormal Activity? Het kan voortaan bij Escape Room Roeselare

  In het spoor van ‘El Profesor’ en zijn compagnons uit de populaire Netflixserie La Casa del Papel een bank overvallen zonder een spoor na te laten? Of liever in de stijl van de film Paranormal Activity ontsnappen uit een spookhuis? Het kan voortaan allebei bij Escape Room Roeselare, een initiatief van Limburger Ozan Imik op de vroegere locatie van Infraligne langs de Noordlaan. Het proefdraaien zit er intussen op. “De eerste spelers zijn unaniem positief”, zegt Ozan Imik.
 2. RECENSIE. ‘La casa de papel’ seizoen 5 volume 1: “Van de Spaanse ‘Ocean’s Eleven’ naar een afgekalfde Amerikaanse schietshow”
  TV

  RECENSIE. ‘La casa de papel’ seizoen 5 volume 1: “Van de Spaanse ‘Ocean’s Eleven’ naar een afgekalfde Amerikaan­se schietshow”

  “Schaakmat, klootzak”. Met die gevleugelde woorden ging het vierde seizoen van ‘La casa de papel’ er ruim een jaar geleden uit. Het Netflix-misdaaddrama, dat van een lokale Spaanse productie met matig succes uitgroeide tot een internationaal fenomeen met fans over heel de wereld, gaat met z’n vijfde seizoen z’n laatste hoofdstuk in. Of u deze bende gehuld in rode overalls een laatste saluut moet brengen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.