Een kantoor van Netflix.
Volledig scherm
Een kantoor van Netflix. © Reuters

Netflix laat alleen nog gevaccineerde acteurs toe op de set

TVActeurs in Amerikaanse producties van streamingdienst Netflix moeten volledig gevaccineerd zijn tegen het coronavirus. Alleen dan worden ze volgens entertainmentwebsite Deadline toegelaten op de set.

6 reacties

 • Samuel Bausart

  1 jaar geleden
  Dus als iemand gevaccineerd is en het virus doorgeeft is het allemaal oké, maar wanneer een niet gevaccineerd persoon het doorgeeft is het praktisch een misdrijf? Dit begint echt absurditeit ten top te worden
 • Caro Mommens

  1 jaar geleden
  Beste Bart, besmette gevaccineerde personen dienen eveneens in quarantaine te gaan. Gevaccineerd is niet gelijk aan immuun, dat wil zeggen dat gevaccineerde personen evengoed het virus nog kunnen doorgeven. De kans om het virus nog te krijgen is wel aanzienlijk kleiner. Zet dus 100 gevaccineerde personen bij elkaar, de kans dat hier nog iemand het virus zal oplopen is minimaal.
 • Nicolaas Roeckens

  1 jaar geleden
  Een stap in de goede richting!
 • dieter devreze

  1 jaar geleden
  Eindelijk, de enige gezonde beslissing in het algemeen belang. Jouw vrijheid je niet te vaccineren schaadt onze gemeenschappelijke gezondheid en gezondheidszorg. Je mag je niet laten vaccineren, maar je blijft thuis en wordt ee maatschappelijke paria en terecht.
 • Bart Diricx

  1 jaar geleden
  Discriminatie ten top!Besmette gevaccineerde mogen alles,terwijl niet gevaccineerde hun vrijheid wordt beroofd!
 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.