Een kantoor van Netflix.
Volledig scherm
Een kantoor van Netflix. © Reuters

Netflix laat alleen nog gevaccineerde acteurs toe op de set

TVActeurs in Amerikaanse producties van streamingdienst Netflix moeten volledig gevaccineerd zijn tegen het coronavirus. Alleen dan worden ze volgens entertainmentwebsite Deadline toegelaten op de set.

6 reacties

 • Samuel Bausart

  2 maanden geleden
  Dus als iemand gevaccineerd is en het virus doorgeeft is het allemaal oké, maar wanneer een niet gevaccineerd persoon het doorgeeft is het praktisch een misdrijf? Dit begint echt absurditeit ten top te worden
 • Caro Mommens

  2 maanden geleden
  Beste Bart, besmette gevaccineerde personen dienen eveneens in quarantaine te gaan. Gevaccineerd is niet gelijk aan immuun, dat wil zeggen dat gevaccineerde personen evengoed het virus nog kunnen doorgeven. De kans om het virus nog te krijgen is wel aanzienlijk kleiner. Zet dus 100 gevaccineerde personen bij elkaar, de kans dat hier nog iemand het virus zal oplopen is minimaal.
 • Nicolaas Roeckens

  2 maanden geleden
  Een stap in de goede richting!
 • Dieter Devreeze

  2 maanden geleden
  Eindelijk, de enige gezonde beslissing in het algemeen belang. Jouw vrijheid je niet te vaccineren schaadt onze gemeenschappelijke gezondheid en gezondheidszorg. Je mag je niet laten vaccineren, maar je blijft thuis en wordt ee maatschappelijke paria en terecht.
 • Bart Diricx

  2 maanden geleden
  Discriminatie ten top!Besmette gevaccineerde mogen alles,terwijl niet gevaccineerde hun vrijheid wordt beroofd!