Netflix biedt de mogelijkheid series en films versneld of juist in langzaam tempo af te spelen voorlopig niet aan. De streamingservice testte deze mogelijkheid afgelopen week, wat het bedrijf op een hoop commentaar uit Hollywood kwam te staan.
Volledig scherm
Netflix biedt de mogelijkheid series en films versneld of juist in langzaam tempo af te spelen voorlopig niet aan. De streamingservice testte deze mogelijkheid afgelopen week, wat het bedrijf op een hoop commentaar uit Hollywood kwam te staan. © EPA

Netflix heeft dan toch geen plannen voor versneld afspelen

TVDat Netflix af en toe nieuwe mogelijkheden uittest, is geweten. Maar een van die meest recente tests, zorgde voor behoorlijk wat ophef bij regisseurs en acteurs. De streamingservice probeerde afgelopen week namelijk de mogelijkheid uit om series en films versneld of juist in langzaam tempo af te spelen, wat het bedrijf dus op een hoop commentaar uit Hollywood kwam te staan. Onnodig, zo blijkt, want Netflix zal de mogelijkheid voorlopig niet aanbieden. 

3 reacties

 • Dean Laerte

  2 jaar geleden
  Steek een dvd in de pc en je kan de film ook versnellen of vertragen, dus weer commotie om niets.
 • Annie Vano

  2 jaar geleden
  DVD's, cassette's, alles op je computer... die functie is zo wijdverspreid dat ik niet inzie waarom Netflix ze niet zou of zou mogen hebben? "Je verpest mijn kunst"? Seriously?
 • Hans Schoen

  2 jaar geleden
  Het tijdverlies is enorm als je naar bvb een film kijkt. Versnellen zou best handig zijn in bepaalde gevallen. Het kan een film ook minder goede resultaten geven. Indien je een film zou kunnen inkorten door het weglaten van nutteloze scenes of te lange scenes wegknipt zouden veel films bijna halveren in tijd. Hun zgn kunstwerken zijn veelal gevuld met rekken en trekken.