The Three-Body Problem: nieuwe reeks op Netflix
Volledig scherm
The Three-Body Problem: nieuwe reeks op Netflix © RV

Netflix gaat samenwerking aan met makers van ‘Game of Thrones’ voor nieuwe sci-fireeks: “Het wordt een waanzinnig avontuur”

TVDe makers van ‘Game of Thrones’ hadden een monstersucces te pakken, en dat succes hoopt Netflix nu over te doen. Het team zet namelijk hun tanden in de internationale bestseller ‘The Three-Body Problem’, een verhaal over het eerste contact van de mensheid met een buitenaardse beschaving.

 1. Sam Gooris gaat op z'n knieën en André Hazes vindt een fitnessmaatje: herbekijk hier de tweede aflevering van ‘The Voice Senior’
  Play
  TV

  Sam Gooris gaat op z'n knieën en André Hazes vindt een fitness­maatje: herbekijk hier de tweede aflevering van ‘The Voice Senior’

  “Ik ga zelfs op m'n knieën zitten om je in mijn team te krijgen.” Sam Gooris (47) haalde in de tweede aflevering van ‘The Voice Senior’ alles uit de kast om Antwerpenaar Eddie in z’n team in te lijven, nadat die een straffe versie van ‘Billie Jean' van Michael Jackson had gezongen. En ook bij andere kandidaten was de strijd tussen de coaches soms hevig. Herbekijk hier alle optredens.
 2. Netflix brengt serie over Bernard Wesphael: “Vrijgesproken van moord, maar voor velen toch nog schuldig”
  PREMIUM

  Netflix brengt serie over Bernard Wesphael: “Vrijge­spro­ken van moord, maar voor velen toch nog schuldig”

  Vier jaar terug werd hij vrijgesproken van de moord op zijn vrouw. Maar tot op vandaag twijfelen nog veel mensen openlijk aan de onschuld van Bernard Wesphael (62). Voor de oud-politicus van Ecolo gaf dat de doorslag om ook zijn versie te geven in een tv-reeks die begin volgend jaar te zien zal zijn op Netflix - goed voor meer dan 160 miljoen abonnees in 190 landen. “Hopelijk verminderen de haatberichten op sociale media.”
 1. Koningin Mathilde spreekt jongeren moed in: "Geloof in jezelf"
  Play

  Koningin Mathilde spreekt jongeren moed in: "Geloof in jezelf"

 2. André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie
  Play

  André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie