Netflix/Microsoft
Volledig scherm
Netflix/Microsoft © AFP/Reuters

Netflix en Microsoft werken samen aan abonnement met reclame

TVDat Netflix bijna verdrinkt in een zee van concurrerende streamingsdiensten is al lang geen geheim meer. Om opnieuw meer klanten te lokken maakten ze eerder al bekend dat er binnenkort een abonnementsoptie komt mét advertenties, aan een goedkopere prijs. Daarvoor gaan ze in zee met Microsoft.

2 reacties

 • Jean Donny

  3 maanden geleden
  Met of zonder reclame ze mogen het houden.
 • Johan Buelens

  3 maanden geleden
  Juist, in 6 manden tijd 66% beurs waarde verliezen en dit oplossen met reclame tussen de series te steken, want dat gaat je geen klanten kosten... Dan ik natuurlijk ook gewoon TV kijken en accepteren dat er alleen nog maar bagger is op de buis! Want één keer in de 5-6 maanden een exclusiefje is geen jaarabonnement Netflix meer waard!
 1. Koen Wauters moest dienstplicht vervullen tijdens glorieperiode Clouseau: “Het was alsof Elvis naar het leger ging”
  Play

  Koen Wauters moest dienst­plicht vervullen tijdens glorieperi­o­de Clouseau: “Het was alsof Elvis naar het leger ging”

  De dienstplicht weer invoeren of niet? Het is ‘Het Debat van de Dag’ op HLN en JOE. Ook Koen Wauters (55) kan erover meepraten. Hij moest zich in volle Clouseaumania-periode aanmelden als milicien bij het Belgische leger. Hij vertelde er vanochtend over op JOE bij Sven Ornelis en Anke Buckinx. “Het was alsof Elvis Presley naar het leger ging. Er stonden journalisten van VTM voor de poort van de kazerne.”