Netflix breekt Emmy-record.
Volledig scherm
Netflix breekt Emmy-record. © HLN

Netflix breekt wereldrecord met 160 Emmy-nominaties

TVNetflix maakt veel kans om dit jaar de grote slokop van de Primetime Emmy Awards te worden, de belangrijkste Amerikaanse televisieprijzen. In totaal zijn de shows van de zender 160 keer genomineerd. Dat is een wereldrecord. Organisator Television Academy maakte de nominaties voor de 72e editie dinsdag bekend tijdens een digitale ceremonie, gepresenteerd door comédienne Leslie Jones.

2 reacties

 • Guy Stanbel

  1 jaar geleden
  Een bedrijf dat de kijker verstaat en niet als Hollywood dingen maakt en op wil opdringen als zijnde kwaliteit.
 • Ed Buun

  1 jaar geleden
  Yoo, de Watchmen serie is af gewoon. Een perfect vervolg op de film, het begint wat traag maar naar het einde toe is het gewoon de max. 9/10
 1. Hoe liefdesrelatie op set van FC De Kampioenen jarenlang geheim kon blijven
  Play
  SHOWBITS VIDEO
  22

  Hoe liefdesre­la­tie op set van FC De Kampioenen jarenlang geheim kon blijven

  FC De Kampioenen is terug, van eigenlijk nooit weggeweest. Geen herhalingen dit keer, wel een nieuwe vierdelige docureeks ‘Voor Altijd Kampioen!’. De kijkers krijgen een blik achter de schermen bij de populairste voetbalploeg van Vlaanderen. Desna en Jarne blikken met acteur Marijn Devalck (70), alias Balthasar Boma, vooruit op de docu en ontfrutselen hem enkele geheimen uit bijna 31 jaar FC De Kampioenen-geschiedenis.
 2. Kevin Janssens start opnames nieuwe Netflixreeks ‘Diamonds’ in diamantkwartier van Antwerpen
  TV

  Kevin Janssens start opnames nieuwe Netflix­reeks ‘Diamonds’ in diamant­kwar­tier van Antwerpen

  Het was vanochtend druk in de Antwerpse ‘Diamond Square Mile’, want de opnames voor de nieuwe fictiereeks Diamonds zijn hier gestart. Onder meer Kevin Janssens draaide er zijn eerste scènes voor dit meeslepende familiedrama met misdaadaroma. Diamonds is een reeks voor Eén en Netflix en wordt gemaakt door productiehuis De Mensen in coproductie met Keshet International uit Israël.