Streamz
Volledig scherm
© Streamz

“Net zo geweldig als zijn voorganger in zijn hoogtijdagen”: internationale pers vol lof over ‘House of the Dragon’

TVBij ons is de eerste aflevering van ‘House of the Dragon’ vanaf maandag beschikbaar op Streamz, maar over de grens zijn ze nu al laaiend enthousiast over de langverwachte ‘Game of Thrones’-prequel. “Scherp geschreven en knap geregisseerd”, klinkt het bijvoorbeeld in één van de reviews.

 1. Karen Damen over nieuw seizoen 'Liefde voor muziek': "Een cover van K3 zou me nog steeds iets doen”
  Play
  Showbits

  Karen Damen over nieuw seizoen 'Liefde voor muziek': "Een cover van K3 zou me nog steeds iets doen”

  Hoe belangrijk is het om als artiest te mogen deelnemen aan ‘Liefde voor muziek’? Nu de nieuwe cast bekend is, trekken Desna en Senne met die vraag naar ex-deelnemers Karen Damen en Piet Goddaer, alias Ozark Henry. Van onschatbare waarde, zo blijkt. “Vraag dat maar eens aan Margriet Hermans en Niels Destadsbader”, aldus Piet. Margriet scoorde inderdaad de Zomerhit met ‘Lekker blijven hangen’ en tekende voor de strafste comeback in jaren. En ‘Verover mij’, een cover van K’s Choice, is één van de grootste hits van Niels Destadsbader. Karen Damen zal met extra veel aandacht kijken naar het nieuwe seizoen, want de artiesten gaan ook nummers uit haar K3-periode bewerken. “Dat gaat mij wel iets doen”, vertelt ze in een nieuwe Showbits.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 3. ‘Kampioenen’-acteurs blij dat geschrapte afleveringen weer online komen: “Het ging om een aantal van onze beste afleveringen”
  TV
  24

  ‘Kampioenen’-ac­teurs blij dat geschrapte afleverin­gen weer online komen: “Het ging om een aantal van onze beste afleverin­gen”

  Na alle kritiek rond de geschrapte ‘F.C. De Kampioenen’-afleveringen raakte op maandag bekend dat de VRT haar beleid heeft aangepast. Als gevolg zullen de afleveringen in kwestie weer te zien zijn via het streamingplatform VRT Max. Acteurs uit de reeks reageren alvast opgetogen op de beslissing van de openbare omroep. “Geen enkele persoon tegengekomen die hun beslissing begreep.”