Salar.
Volledig scherm
Salar. © Play4

Nederlandse Salar wint ‘Big Brother’ en gaat naar huis met ruim 69.000 euro

TVDe 27-jarige Salar uit het Nederlandse Assendelft heeft het tweede seizoen van het vernieuwde ‘Big Brother’ gewonnen. Hij haalde het in de finale van Grace (35) en Kristof (30), de enige Vlaming die de eindstrijd haalde. De Nederlander gaat naar huis met 69.815 euro.

15 reacties

 • Françoise Dupont

  1 jaar geleden
  allee, de armen van geest zijn weer gelukkig met hun winnaar, ge ziet het al in hun taalschrift, verdient gewonnen met een t. Bravo Lindsay
 • maria baeke

  1 jaar geleden
  Salar was heel snel mijn favoriete deelnemer hij heeft verdient gewonnen , top .
 • lindsay Van Nieuwenhuyze

  1 jaar geleden
  Verdient gewonnen, King Salar je bent de max
 • James Williams

  1 jaar geleden
  Niet te geloven dat zo’n gedrocht van een programma nog altijd wordt georganiseerd. De fans zijn nog altijd van hetzelfde niveau lees ik in de reacties. Als je niet weet hoe “loves” geschreven wordt zeg het dan maar in het Nederlands. Dat is al meer dan moeilijk genoeg precies.
 • Anja Deryckere

  1 jaar geleden
  Een terechte winnaar, hoe die jongen gegroeid is in het spel en wat een mooie warme band heeft hij met zijn mama. Was zalig om hem bezig te zien . Salar proficiat en geniet er maar van .
 1. “Lieze had bepaalde verwachtingen”: Jef uit ‘Boer zkt vrouw’ over echte reden waarom Lieze niet meer op erf slaapt
  PREMIUM
  TV

  “Lieze had bepaalde verwachtin­gen”: Jef uit ‘Boer zkt vrouw’ over echte reden waarom Lieze niet meer op erf slaapt

  Dina Tersago mag nog zo haar best doen, het lijkt maar niet te vlotten voor de deelnemers uit ‘Boer zkt vrouw’. Bij boer Raphaël ontplofte de bom na een nachtje in de caravan, en ook op het erf van koeienboer Jef (34) is de spanning voelbaar. Lieze heeft ervoor gekozen om er niet langer de nacht door te brengen. In ‘Dag Allemaal’ legt Jef uit waarom de spanningen zo oplopen en vertelt hij wat er precies gebeurde tijdens hun 24-urendate. En hoe is het contact met Dina Tersago? “Ze ging op een bepaald moment wat te ver.”
 2. GEZIEN? ‘Boris’: “Achter de stugste snor van Vlaanderen schuilt een schoon mens”
  PREMIUM
  TV
  1

  GEZIEN? ‘Boris’: “Achter de stugste snor van Vlaanderen schuilt een schoon mens”

  De minst emotionele tv-figuur levert een van de ontroerendste docureeksen van het jaar af. In ‘Boris’ onderneemt Jeroom (45) de reis die z'n broer had willen maken vooraleer hij op z'n 24ste stierf aan kanker. Dat doet hij in het gezelschap van Jonas Geirnaert (40), Bockie De Repper (38) en de urne waarin de assen van Boris rusten. Het Play4-programma, waarvan de eerste aflevering al te zien is op Streamz, is echter veel meer dan een realityreeks over een tragisch verlies.
 1. “Makers ‘Boer zkt Vrouw’ hebben gezocht naar meer conflict. Goed voor televisie, slecht voor de liefde”
  Mediawatchers

  “Makers ‘Boer zkt Vrouw’ hebben gezocht naar meer conflict. Goed voor televisie, slecht voor de liefde”

  Het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ ging de afgelopen weken al gretig over de tongen. Onlangs verlieten nog twee dames het erf van hoefsmid Raphaël na een uit de hand gelopen ruzie en kandidate Lieze wil sinds kort niet meer bij boer Jef slapen. “De makers van het programma hebben gezocht naar meer conflict”, vertelt televisiejournalist Mark Coenegracht in de podcast ‘De Mediawatchers’. “Dat is goed voor de televisie, maar slecht voor de liefde”. Luister hierboven naar de volledige aflevering van de podcast.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.