Dionne Stax.
Volledig scherm
Dionne Stax. © ANP Kippa

Nederlandse nieuwslezeres (34) slachtoffer van deepfake-pornovideo

De manager van de Nederlandse nieuwslezeres Dionne Stax (34) heeft advocaten aan het werk gezet om te onderzoeken of het zinvol is aangifte te doen tegen de verspreider van een deepfake-seksfilmpje waarin het hoofd van de presentatrice is gemonteerd op dat van een bewegende naakte vrouw. 

21 reacties

 • Michel Philippe

  3 jaar geleden
  Het is toch erg. Alles, letterlijk alles die in feite goed is wordt misbruikt. Zodra ge iets doet op internet wordt uitgenodigd om op van alles te klikken. Dat ik heb afgeleerd. Zo zijn nog veel andere zaken.
 • Mark Verlot

  3 jaar geleden
  Das een super knappe dame, dit hebben ze niet bij Eén of VTM.
 • Marc Gabriels

  3 jaar geleden
  Toch een mooie dame hé ? Indien nog 100 % naturel : houden ze meiske !
 • eric debanne

  3 jaar geleden
  De wereld is slecht helaas ... Niets van aantrekken Dione U bent een mooie charmante vrouw !
 • Jochen Leijgers

  3 jaar geleden
  Ze photoshoppen ook celebrities op naaktfoto's. Dit is niets nieuws en deepfake tech is nog niet op punt. Het is altijd heel duidelijk dat het fake is, zelfs de top producties van Hollywood/VS.
 1. De Mediawatchers vlijmscherp voor nieuwe ‘Fear Factor’ met Alex Agnew: “Ik ben in slaap gevallen”
  PODCAST

  “Ik ben in slaap gevallen”: De Mediawat­chers vlijm­scherp voor nieuwe ‘Fear Factor’ met Alex Agnew

  Het eerste seizoen van ‘Alex Agnew’s Fear Factor’ zit er bijna op. Tijd dus voor ‘De Mediawatchers’ om terug te blikken op het presentatiedebuut van de comedian. Voor Showbits-gezicht Desna Lespinoy is het programma vrij braaf en mogen de proeven wel iets uitdagender: “Ik blijf op mijn honger zitten.” HLN-journalist Mark Coenegracht stelt zich vragen bij de kandidaten: “Hoe zijn die duo’s gekozen als ze al bang zijn voor een beetje water? Zielig.” Luister naar de hele aflevering van de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.