Winnares Jill
Volledig scherm
Winnares Jill © Joel Hoylaerts / Photo News

Nederlandse Jill wint ‘Big Brother 2021’: “Nu kan ik mijn studieschuld afbetalen aan mijn opa”

TVNa een spannende finale heeft Jill Goede (22) donderdagavond ‘Big Brother’ en de bijhorende prijzenpot van 70.405,50 euro gewonnen. De Nederlandse studente haalt het nipt van Vlaming Nick Kraft (31), die op de tweede plek eindigt. Thuisverpleegster Liese Luwel (28) moest eerder op de avond het huis verlaten en behaalt de bronzen plak.

100 reacties

 • Bea touzine

  2 maanden geleden
  3 weken geleden werd Jill door de kijkers naar huis gestemd maar haalde ze het net nog en nu zou ze ineens een terechte winnares moeten zijn tegen Nick dan nog ? Nee sorry klopt niet is ook niet eerlijk dat ze de vorige stemmen niet hadden meegeteld enkel die 20mn dan waar wij onze stem niet hebben kunnen uitbrengen omdat de site overbelast was ! Bende amateurs jaa
 • Regine Tytgat

  2 maanden geleden
  Volgende keer kijk ik niet meer. Met zo'n stemming kan je alle kanten op.
 • Georgette Vanoverbeke

  2 maanden geleden
  Jill heeft meer dan verdient gewonnen ,Nick heeft zijn eigen de das omgedaan met wekelijks complotten te maken op wie er gestemd moest worden ,en dat heeft bij veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten ,daarom hebben er ineens 3 mensen vrijwillig het huis verlaten die Nick doorhadden.
 • fredy hoornaert

  2 maanden geleden
  Wat ik juist zou vinden, de prijs delen tussen Nick én Jill. De telling is niet volledig uitgekomen en daarom zou dit méér aanvaardbaar zijn !
 • Rezy Van de vijver

  2 maanden geleden
  Volgend jaar doe ik mee Daar 100 dagen op vakantie zijn met all inn en nog eens 70000euro winnen Nog geen kookpot in de handen genomen moest Nick daar niet geweest zijn dan hadden ze daar bijna allemaal grote honger geleden Voor mij was er maar een winnaar Nick