MAX
Volledig scherm
PREMIUM
© MAX

Nederland in shock nadat tv-figuur Johan Derksen (73) verkrachting bekent: “Nooit gedacht dat hij zó diep kon zinken”

TV“Ze lag op de bank en toen heb ik er zo een kaars ingestoken.” Nederland is wel wat gewoon van voetbalanalist/‘relneef’ Johan Derksen, maar de bekentenis dat hij een bewusteloze vrouw verkracht heeft en dat daarmee door zijn maten hartelijk gelachen wordt: neen, dat is een brug te ver. Maar excuses aanbieden? Geen denken aan. “Walgelijk. Het zal om de boel te sussen wel weer afgedaan worden als een grap”, reageert tv-recensente Angela de Jong.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.