Pauley Perrette
Volledig scherm
Pauley Perrette © John Salangsang/Invision/AP

‘NCIS’-actrice Pauley Perrette stapt over naar comedy

TVVoormalig ‘NCIS’-actrice Pauley Perrette gaat een hoofdrol spelen in de comedy serie ‘Broke’, samen met Jaime Camile. In de comedy speelt Perrette de rol van een alleenstaande moeder, genaamd Jackie. 

1 reactie

 • Ka Ka

  3 jaar geleden
  Goed voor haar, hopelijk komt er iets succesvols uit.
 1. Prinses Delphine over deelname aan ‘Dancing With The Stars’: “Of de koninklijke familie gaat kijken? Ik ga niemand verplichten”
  Royalty

  Prinses Delphine over deelname aan ‘Dancing With The Stars’: “Of de koninklij­ke familie gaat kijken? Ik ga niemand verplich­ten”

  Op 4 december gaat de danswedstrijd ‘Dancing With The Stars' opnieuw van start. Met als opvallendste deelnemer Delphine van Saksen-Coburg, prinses van België (53). In de krant ‘Het Nieuwsblad’ vertelt ze dat de wedstrijd haar best wel angst inboezemt. “De laatste keer dat ik danstraining kreeg, voelde ik me een onwennige neushoorn in een tutu.”
 2. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 3. The Starlings brengen intieme versie van 'Adventure of a Lifetime' in ‘Liefde voor Muziek’-special
  Play
  TV

  The Starlings brengen intieme versie van 'Adventure of a Lifetime' in ‘Liefde voor Mu­ziek’-special

  Op vrijdagavond staat er een speciale uitzending van ‘Liefde voor Muziek’ op de planning. In de special, die volledig in het teken staat van van Rode Neuzen, zingen Regi Penxten, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt, Peter Vanlaet en Tom Dice en Kato van The Starlings geen covers van elkaars hits. Het zijn namelijk zeven veerkrachtige jongeren die de playlist bepalen. The Starlings wagen zich alvast aan een intieme versie van ‘Adventure of a Lifetime’ van Coldplay.