VTM
Volledig scherm
© VTM

Nathalie en Dennis uit ‘Blind Getrouwd’ vertellen over hun jeugd: “Overlijden van mijn oma heeft een hele grote indruk nagelaten”

TVIn ‘Trip Down Memory Lane’ leert de kijker de kandidaten van ‘Blind Getrouwd’ wat beter kennen. Aan de hand van persoonlijke foto’s en video’s blikken ze namelijk samen met de experten terug op hun verleden. Deze week zijn Nathalie (33) en Dennis (34) aan de beurt, en het is meteen duidelijk dat de twee elk een goede familieband hebben.

0 reacties

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's