Temptation Island
Volledig scherm
Temptation Island © VIJF

Nadat RTL ‘Temptation Island’ schrapt vanwege aanranding in show: Vlaamse VIJF neemt niet dezelfde beslissing

TVDe Nederlandse zendergroep RTL stopt met het uitzenden van reality-tv. Dat betekent dat programma's als ‘Temptation Island’ en ‘Love Island’ tot nader order niet op het kleine scherm te zien zijn. Aanleiding voor de beslissing is het grensoverschrijdend gedrag dat onlangs in de Nederlandse datingshow ‘De Villa’ te zien was. Die reeks werd meteen stopgezet nadat deelneemsters ongevraagd betast werden. Bij VIJF lijkt het voorlopig zo’n vaart niet te lopen.

7 reacties

 • Didi Bellens

  1 jaar geleden
  Tuurlijk dat ze dat niet willen bij vijf. Zouden teveel centjes moeten missen. Ik kijk toch nooit naar die rotzooi. Wacht tot ze ook zoiets tegen komen dan zullen ze niet meer lachen.
 • Peter Vaneigens

  1 jaar geleden
  Stoppen met reality shows ??? Voor mij nog liever gisteren dan morgen! Maar vrees dat het niet zal lukken, het brengt teveel centjes op
 • Rudy Jacobs

  1 jaar geleden
  hopelijk gebeurt er niks op de vijf ,en mocht het zo toch zijn diegene dit besliste om er mee door te gaan verantwoordelijke stellen en indien zo toch een miljoenen boet laten betalen
 • Rudy De Bakker

  1 jaar geleden
  Eindelijk goed nieuws. Hopelijk zijn ze hier in België ook zo slim,en stoppen ze met die onnozele ,waardelooze programma's.
 • Desire VD Goede

  1 jaar geleden
  Nee, verkeerd bezig. Beter ware die programma’s te gebruiken om de hoertjes en haantjes wat fatsoen en waarden aan te leren olv een deftige groep psychologen die meer ervaring hebben met (her)opvoeding dan met kijkcijfers gebaseerd op de hoeveelheid gore situaties.
 1. Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenborstel mee en kom af!"
  Play
  Blijven Slapen

  Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenbor­stel mee en kom af!"

 2. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge