Temptation Island
Volledig scherm
Temptation Island © VIJF

Nadat RTL ‘Temptation Island’ schrapt vanwege aanranding in show: Vlaamse VIJF neemt niet dezelfde beslissing

TVDe Nederlandse zendergroep RTL stopt met het uitzenden van reality-tv. Dat betekent dat programma's als ‘Temptation Island’ en ‘Love Island’ tot nader order niet op het kleine scherm te zien zijn. Aanleiding voor de beslissing is het grensoverschrijdend gedrag dat onlangs in de Nederlandse datingshow ‘De Villa’ te zien was. Die reeks werd meteen stopgezet nadat deelneemsters ongevraagd betast werden. Bij VIJF lijkt het voorlopig zo’n vaart niet te lopen.

7 reacties

 • Didi Bellens

  2 jaar geleden
  Tuurlijk dat ze dat niet willen bij vijf. Zouden teveel centjes moeten missen. Ik kijk toch nooit naar die rotzooi. Wacht tot ze ook zoiets tegen komen dan zullen ze niet meer lachen.
 • Peter Vaneigens

  2 jaar geleden
  Stoppen met reality shows ??? Voor mij nog liever gisteren dan morgen! Maar vrees dat het niet zal lukken, het brengt teveel centjes op
 • Rudy Jacobs

  2 jaar geleden
  hopelijk gebeurt er niks op de vijf ,en mocht het zo toch zijn diegene dit besliste om er mee door te gaan verantwoordelijke stellen en indien zo toch een miljoenen boet laten betalen
 • Rudy De bakker

  3 jaar geleden
  Eindelijk goed nieuws. Hopelijk zijn ze hier in België ook zo slim,en stoppen ze met die onnozele ,waardelooze programma's.
 • D. Vandegoede

  3 jaar geleden
  Nee, verkeerd bezig. Beter ware die programma’s te gebruiken om de hoertjes en haantjes wat fatsoen en waarden aan te leren olv een deftige groep psychologen die meer ervaring hebben met (her)opvoeding dan met kijkcijfers gebaseerd op de hoeveelheid gore situaties.
 1. “Zijn jullie niet die gasten die overal gratis binnengaan?” ‘Security Checkers’ betrapt in Center Parcs
  Play
  TV
  3

  “Zijn jullie niet die gasten die overal gratis binnengaan?” ‘Security Checkers’ betrapt in Center Parcs

  In een nieuwe aflevering van ‘Security Checkers’, die vanaf nu te bekijken is op VTM GO, trekken Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx naar Center Parcs in Peer. Ze proberen zonder ticket binnen te raken in het wildwaterpark en tot na sluitingstijd te blijven. Helaas worden ze door een opmerkzame beveiligingsman herkend als ‘de security checkers’, waarop een kat-en-muisspel begint. “Er bleef maar security bijkomen en we werden constant in de gaten gehouden", klinkt het.
 2. SOAPCHECK. Tine Priem stapt in het huwelijksbootje en is dit het definitieve einde van Frank en Simonneke?
  TV
  1

  SOAPCHECK. Tine Priem stapt in het huwelijks­boot­je en is dit het definitie­ve einde van Frank en Simonneke?

  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.