Temptation Island
Volledig scherm
Temptation Island © VIJF

Nadat RTL ‘Temptation Island’ schrapt vanwege aanranding in show: Vlaamse VIJF neemt niet dezelfde beslissing

TVDe Nederlandse zendergroep RTL stopt met het uitzenden van reality-tv. Dat betekent dat programma's als ‘Temptation Island’ en ‘Love Island’ tot nader order niet op het kleine scherm te zien zijn. Aanleiding voor de beslissing is het grensoverschrijdend gedrag dat onlangs in de Nederlandse datingshow ‘De Villa’ te zien was. Die reeks werd meteen stopgezet nadat deelneemsters ongevraagd betast werden. Bij VIJF lijkt het voorlopig zo’n vaart niet te lopen.

7 reacties

 • Didi Bellens

  3 jaar geleden
  Tuurlijk dat ze dat niet willen bij vijf. Zouden teveel centjes moeten missen. Ik kijk toch nooit naar die rotzooi. Wacht tot ze ook zoiets tegen komen dan zullen ze niet meer lachen.
 • Peter Vaneigens

  3 jaar geleden
  Stoppen met reality shows ??? Voor mij nog liever gisteren dan morgen! Maar vrees dat het niet zal lukken, het brengt teveel centjes op
 • Rudy Jacobs

  3 jaar geleden
  hopelijk gebeurt er niks op de vijf ,en mocht het zo toch zijn diegene dit besliste om er mee door te gaan verantwoordelijke stellen en indien zo toch een miljoenen boet laten betalen
 • Rudy De bakker

  3 jaar geleden
  Eindelijk goed nieuws. Hopelijk zijn ze hier in België ook zo slim,en stoppen ze met die onnozele ,waardelooze programma's.
 • D. Vandegoede

  3 jaar geleden
  Nee, verkeerd bezig. Beter ware die programma’s te gebruiken om de hoertjes en haantjes wat fatsoen en waarden aan te leren olv een deftige groep psychologen die meer ervaring hebben met (her)opvoeding dan met kijkcijfers gebaseerd op de hoeveelheid gore situaties.
 1. Julie Vermeire en partner over nieuw seizoen ‘Klopjacht Celebs’: “Wij zouden echt nooit criminelen kunnen zijn”
  Play
  TV

  Julie Vermeire en partner over nieuw seizoen ‘Klopjacht Celebs’: “Wij zouden echt nooit criminelen kunnen zijn”

  Vanaf vandaag kan je naar de nieuwe onlinereeks ‘Klopjacht Celebs’ op GoPlay kijken. Het principe is hetzelfde als bij de televisiereeks ‘Klopjacht’, waarbij duo’s uit de handen van het speurdersteam moeten zien te blijven en undercover gaan. Maar bij deze onlinereeks nemen twee bekende duo’s het tegen elkaar op: Julie Vermeire en vriend Laurins Dursin en Jonatan Medart samen met influencer Elodie Gabias. Showbits-reporters Jarne en Desna spraken met Julie en haar vriend over hun deelname.
 2. Dina Tersago toont haar zelfgebouwde poolhouse: “‘s Nachts staan pompen om de kelder droog te krijgen”
  Play
  Het Vakantiehuis
  11

  Dina Tersago toont haar zelfgebouw­de poolhouse: “‘s Nachts staan pompen om de kelder droog te krijgen”

  Ze presenteerde al de woon- en verbouwprogramma’s ‘Huis gemaakt’ en ‘Blind gekocht’, maar Dina Tersago (43) kan ook zélf flink de handen uit de mouwen steken. Samen met haar man Wim liet ze in haar achtertuin eigenhandig een poolhouse verrijzen, toont ze aan Birgit Van Mol in de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’. “We hebben er bloed, zweet en tranen in gestoken, maar ook onze ziel.”
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.