Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Na zijn sprong over het hek: vrijgezel valt dan toch voor gevluchte ‘The Bachelor’

TVEr was heel wat om te doen, toen alle kijkers van ‘The Bachelor’ konden aanschouwen hoe Colton Underwood (26) was opgestapt en hoe hij zijn show de rug toekeerde. Colton had zijn hart verloren aan zijn topfavoriete Cassie, maar zij kon zijn liefde niet beantwoorden, waarna ze vertrok. Maar intussen is het tij gekeerd: nadat de opnames werden stilgelegd kwamen Colton en Cassie weer samen.

1 reactie

 • Philippe Schotte

  2 jaar geleden
  Heb alle episodes bekeken op internet en het was echt de moeite , die twee horen gewoon bij elkaar !
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. RECENSIE. ‘Glad IJs’: "Zouden ze bestaan, de miljonairsfamilies waarbij niemand elkaar een mes in de rug wil steken?”
  TV
  1

  RECENSIE. ‘Glad IJs’: "Zouden ze bestaan, de miljonairs­fa­mi­lies waarbij niemand elkaar een mes in de rug wil steken?”

  Je eigen ontvoering in scène zetten om je familie de loef af te steken: ja, ‘t is ver gekomen bij het Kempense gezin Druyts. In de Streamz-reeks ‘Glad IJs’ maken we kennis met een bont allegaartje personages en licht absurde situaties en wordt er bovenal op hoog niveau geacteerd. Al betekent dat niet dat de serie een voltreffer is op alle vlakken. Moet u deze reeks streamen of skippen? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.