De Bachelorette
Volledig scherm
De Bachelorette © Play5

Na wekenlange zoektocht kiest bachelorette Elke Clijsters voor Ivan, maar... “We zijn te verschillend”

TVHij gaf haar vonken en vuur, maar dat bleek niet genoeg. Nadat Elke Clijsters op tv voluit voor de stoere badboy Ivan koos, is de ‘Bachelorette’ vandaag opnieuw single. “Na twee maanden werd duidelijk dat onze levens te verschillend zijn.”

50 reacties

 • HERVE LEROY

  1 maand geleden
  Elke is in mijn ogen laag gevallen,de manier waarop ze met de gevoelens van de mannen speelde. Ik denk niet dat ze snel iemand zal vinden,na alles wat er op tv te zien is geweest.
 • Willy Devroey

  1 maand geleden
  Hopelijk is Wouter slim ge,oeg om nu niet in te willen gaan op haar poging om hem toch te kiezen. Hij is veel beter dan 2e keus. Als ze enigszins eerlijk was zou ze snappen dat ze de kans van haar leven heeft laten wegglippen. Of ging het alleen om de poen?
 • Pieter Baeyens

  1 maand geleden
  dit zegt veel over alle mannen, OF over Elke. Wat is het meest plausibele?
 • NOEL CLAES

  1 maand geleden
  Heeft u dan nooit een goed gesprek gehad met de mannen ? Wat zei U gevoel ? Wat zei uw buikgevoel ?
 • nicole nys

  1 maand geleden
  De kijkers die denken dat dit een echte zoektocht was of dat daar echte gevoelens aan te pas komen zijn toch een beetje naïef. Dit is een tv-format, een spel dat draait om de kijkcijfers en winst voor de zender, het productiehuis en de medewerkers. Wat ook een rol speelt is dat Elke nu bijna even bekend is als haar zus (althans in Vlaanderen). Als ze een carrière in de media ambieert was dit alleszins een goede zet.
 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.