Pippi Langkous
Volledig scherm
Pippi Langkous © ANP Kippa

Na rechtszaak: Nederlandse versie van Pippi Langkous-liedje wordt aangepast

TVDe intro van Pippi Langkous zal nooit meer hetzelfde klinken. Op vraag van de nabestaanden van auteur Astrid Lindgren worden twee zinnen in de Nederlandse versie aangepast: “twee maal drie is vier” en “die doet haar eigen zin”.

 1. Arthur krijgt black-out in ‘Belgium’s Got Talent’, Bart Peeters snelt hem te hulp: “Mijn mama dacht dat het in scène was gezet”
  Play
  TV
  1

  Arthur krijgt black-out in ‘Belgium’s Got Talent’, Bart Peeters snelt hem te hulp: “Mijn mama dacht dat het in scène was gezet”

  Arthur Tilkins (23) uit het Limburgse Gingelom wordt vanavond helemaal geveld door plankenkoorts in ‘Belgium’s Got Talent’. De singer-songwriter is grote fan van Bart Peeters en brengt een eigen nummer. Maar na drie zinnen krijgt Arthur een black-out. Gelukkig snelt zijn grote idool hem te hulp. “Enerzijds gaf me dat nog meer stress, maar anderzijds gaf hij mij op dat moment raad waar ik nooit zelf op zou gekomen zijn.”
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).