Robbe De Backer Expeditie Robinson
Volledig scherm
Robbe De Backer Expeditie Robinson © VIER

Na de kleindochter van Jef Geeraerts: ook neefje Gotye doet mee aan 'Expeditie Robinson'

TV NieuwsEr doen dit najaar enkele mensen met BV-bloed mee aan het nieuwe seizoen van 'Expeditie Robinson'. We meldden eerder al dat Oona uit Antwerpen de kleindochter van schrijver Jef Geeraerts is, maar nu blijkt ook Robbe De Backer (30) uit Torhout een bekend familielid te hebben.

 1. 
Piet Huysentruyt wint de finale van ‘Snackmasters’
  Play
  TV

  Piet Huysen­truyt wint de finale van ‘Snackmas­ters’

  Vanavond streden Piet Huysentruyt en Anne-Sophie Breysem voor de Snackmasters-trofee. Bij de cook-off kregen beide chefs slechts anderhalf uur de tijd om drie verschillende koekjes van Jules Destrooper na te maken: de natuurboterwafel, de Parijse wafel en het amandelbrood. Het was een nek-aan-nekrace, maar de jury besloot dat de replica’s van Piet de originele koekjes het beste evenaarden en daar ging het in het programma om: de beste replica van de originele snack maken.
 2. Een dansende Ella en Philippe Geubels die ongerust wordt van Rani De Coninck: de leukste momenten uit de 12de ‘Slimste Mens’-aflevering
  TV

  Een dansende Ella en Philippe Geubels die ongerust wordt van Rani De Coninck: de leukste momenten uit de 12de ‘Slimste Mens’-aflevering

  Ella Leyers is de nieuwe absolute recordhouder van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ met twaalf succesvolle deelnames. En de teller loopt verder. Voorlopig heeft Ella zeven rechtstreekse overwinningen en vijf gewonnen finales. Maandag begint ze aan een nieuwe ‘werkweek’ met antiekhandelaar Bie Baert als nieuwe concurrent. De Leyers-telg torende in haar twaalfde passage hoog boven de concurrentie uit in een voor het overige chaotische aflevering.
 1. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

 2. Maurice is meest gevraagde figurant van het land
  Play
  showbizz

  Maurice is meest gevraagde figurant van het land