Na de dramatische brand in ‘Familie’: verdwijnt ook in ‘Thuis’ een van de hoofdpersonages?

TVHet zijn bewogen tijden in soapland. Nadat maandag in ‘Familie’ twee populaire personages stierven in een tragische brand, lijkt het erop dat ook in concurrent ‘Thuis' een van de hoofdpersonages voor z'n leven moet vrezen. Peter (Geert Hunaerts) is namelijk al een tijdje van de radar verdwenen en gisterenavond bleek dat de toekomst er wellicht niet zo goed uitziet voor de advocaat.

10 reacties

 • gaston weeckers

  5 maanden geleden
  Graag bij thuis en familie ondertitels. Zodat wij de zeer jonge acteurs verstaan.
 • Jacqueline Vermaelen

  5 maanden geleden
  Ja Kobe eruit!
 • Eveline Van den Hout

  5 maanden geleden
  Waarom niet van "thuis" en "familie" 1 spannende soap maken, uit te zenden op Play (dus geen ongezonde concurrentie meer tussen VRT en VTM). Misschien ook iets doen aan het taalgebruik zodat ondertiteling niet nodig is + het doen herrijzen van "gestorvenen".
 • Ann Verschueren

  5 maanden geleden
  Die Kobe er alstublieft uit! Precies een robot zoals die acteert. Hoort écht niet in thuis in die soap.
 • Ann Verschueren

  5 maanden geleden
  Ik denk dat meeste trouwe kijkers van "thuis" liever zouden zien dat het terug goed komt tussen Peter en Femke en die vadsige Kobe verdwijnt.
 1. Julie Vermeire probeert samen met vriend onder te duiken in ‘Klopjacht Celebs’: “Ik had stress, en Laurins bedacht codewoorden”
  Play
  TV

  Julie Vermeire probeert samen met vriend onder te duiken in ‘Klopjacht Celebs’: “Ik had stress, en Laurins bedacht codewoor­den”

  Vanaf vandaag op GoPlay: ‘Klopjacht Celebs’, waarin twee bekende duo’s proberen om onder de radar te blijven. Sociale mediasterren Jonatan Medart en Elodie Gabias proberen, net als Julie Vermeire en haar vriend Laurins Dursin, om uit de handen te blijven van de speurders. “Gelukkig had ik mijn lief bij. Hij had z’n huiswerk enorm goed gemaakt”, lacht Julie.
 2. Huis van Younes en Eline uit ‘Huis gemaakt’ staat te koop voor 395.000 euro: “Je ziet dat er hart en ziel in gestoken is”
  TV

  Huis van Younes en Eline uit ‘Huis gemaakt’ staat te koop voor 395.000 euro: “Je ziet dat er hart en ziel in gestoken is”

  Bloed, zweet en tranen staken Younes (28) en Eline (25) in hun droomhuis. In het VTM-programma ‘Huis gemaakt’ grepen ze helaas nét naast de hoofdprijs en zagen ze hun zelf verbouwde huis aan zich voorbijgaan. Ondanks de crowdfunding die achteraf werd opgestart, waarmee meer dan 30.000 euro werd opgehaald, konden ze het huis in Koersel (Limburg) niet zelf bekostigen. Daarom bevindt de woning zich sinds vandaag op de huizenmarkt, met een prijskaartje van 395.000 euro.