AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

“Na de dood van prins Philip kampte ze met exceptioneel veel verdriet”: nieuw boek schetst intiem portret van Queen Elizabeth

RoyaltyHet is inmiddels bijna drie maanden geleden dat koningin Elizabeth op 96-jarige leeftijd overleden is, maar het leven van de Britse monarch blijft beroeren. In het nieuwe boek ‘Elizabeth: An Intimate Portrait’ heeft Gyles Brandreth, één van de weinige auteurs die de Queen ooit persoonlijk heeft ontmoet, het onder meer over haar ‘lat-relatie’ met prins Philip. “Soms zagen ze elkaar wekenlang niet.” Daarnaast komt ook de Queens band met Meghan Markle én het hele schandaal rond prins Andrew aan bod. “Toen ze het nieuws voor het eerst vernam, reageerde ze met slechts één woord.”

4 reacties

 • Linda Wellekens

  2 maanden geleden
  Triest, zoals zij gans haar leven moeten opofferen heeft voor de heel erg grote britse " schone schijn ".
 • Marc Van Driessche

  2 maanden geleden
  Hij had idd een grote liefde voor vrouwen, en met een budget van hier tot aan de maan zal hij dikwijls rond de maan gevlogen hebben. Tot grote ergernis van zijn grote liefde.
 • Moniek Smets

  2 maanden geleden
  Zij is gestorven aan een gebroken hart 💔.
 • johanneke li

  2 maanden geleden
  het was overduidelijk dat de liefde tussen beide groot was en het verlies daarom ook zoveel moeilijker om te dragen. ze kunnen beide nu in vrede rusten
 1. Hoe gaat het nog met Tim ‘Timtation’ Wauters? “‘Temptation Island’ was uitlachtelevisie. Ik was ook slachtoffer”
  PREMIUM
  BV

  Hoe gaat het nog met Tim ‘Timtation’ Wauters? “‘Temptation Island’ was uitlachte­le­vi­sie. Ik was ook slachtof­fer”

  “Het lijkt erop dat Kevin gelijk had toen hij Megan ‘koekerond’ noemde.” De heisa rond OnlyFans-ster Megan Desaever is ook Tim ‘Timtation’ Wauters (35), die net zoals zij in 2018 deelnam aan ‘Temptation Island’, niet ontgaan. In ‘TV Familie’ reageert hij op de controversiële uitspraken van Megan en vertelt hij hoe erg z'n leven sinds z'n deelname veranderd is. “De intelligente gesprekken met Megan waren gering.”
 1. Sam Gooris waagt zich aan waterskiën in ‘Expeditie Gooris’: “I can’t feel my legs anymore hé”
  TV

  Sam Gooris waagt zich aan waterskiën in ‘Expeditie Gooris’: “I can’t feel my legs anymore hé”

  Tijdens hun roadtrip langs de Westkust van Amerika gaat de familie Gooris waterskiën op Lake Tahoe. “Give me those two lats man”, aldus een zelfverzekerde Sam Gooris (49). Al snel blijkt hij een natuurtalent. Maar het lachen vergaat hem echter snel, wanneer hij teken probeert te doen naar zijn gezin om ermee te stoppen en zij het teken heel anders interpreteren... “Moordenaars”, klinkt het bij Sam achteraf.
 2. Herman Verbruggen reageert op ontmaskering ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internationale kwaliteiten”
  TV

  Herman Verbruggen reageert op ontmaske­ring ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internatio­na­le kwalitei­ten”

  Hij moest als eerste ‘The Masked Singer’ verlaten, het was een teleurstelling voor Herman Verbruggen, vertelt hij aan Senne van Showbits. “Dat gevoel kwam vanuit een oprecht engagement. Het feit dat je verder denkt, en al aan het repeteren bent voor het tweede nummer", klinkt het. Hij vertelt welke nummers we nu dan moeten missen, of hij blij was met z'n kostuum en wie volgens hem de show gaat winnen. “Het is iemand met internationale kwaliteiten, en een stem die voor het programma een cadeau is.”
 3. Bende van Nijvel-expert kritisch over fictiereeks ‘1985' en Van Quickenborne: “Het dossier moet net wél verjaren”
  PREMIUM
  TV

  Bende van Nij­vel-ex­pert kritisch over fictie­reeks ‘1985' en Van Quickenbor­ne: “Het dossier moet net wél verjaren”

  De nieuwe zondagavondreeks ‘1985' vertelt het verhaal van de Bende van Nijvel, een van de zwartste bladzijden uit onze geschiedenis. Maar is de reeks wel historisch correct? En hoe staat het op dit moment met het onderzoek naar de Bende? ‘Dag Allemaal’ vroeg het aan voormalig politicus Hugo Coveliers (75). “Voor tien miljoen frank verkoopt men in die milieus zijn moeder.”