Kamp Waes - Davide
Volledig scherm
Kamp Waes - Davide © VRT

Na alle hoongelach wil Davide dit nog even kwijt: “Tijdens ‘Kamp Waes’ zat ik midden in een pijnlijke scheiding”

TVGenkenaar Davide Barile (33) viel af in de eerste aflevering van ‘Kamp Waes’. Op sociale media was hij het mikpunt van spot, omdat hij de krachtproef niet afwerkte. Maar wat ­niemand weet, is dat Davide veel verdriet meetorst, vertelt hij in Dag Allemaal .

6 reacties

 • Frederik Vanrijkel

  2 jaar geleden
  Veel sterkte man , doe verder met wat je bezig bent en laat die zeveraars maar doen ! Heel veel hebben de opnamen niet gehaald . Van de 5000 inschrijvingen ben jij toch maar geselecteerd . Top
 • Koen Simons

  2 jaar geleden
  Topkerel met een gouden hart en ook een topvriendin twee toppers gewoon
 • renée schietekat

  2 jaar geleden
  Hij heeft van in het begin zijn krachten niet verdeeld, direct volle pot gaan en eerste zijn met een voorsprong van enkel minuten, en dan..oeps, niet intelligent om direct alles te geven zodat op het einde niets meer overschiet. En dat heeft met zijn echtscheiding niets te maken. Eerder met zijn haantjesgedrag.
 • guy vermeulen

  2 jaar geleden
  De commentaar gevers zouden beter eens in de spiegel kijken. Tegenwoordig kunnen ze niks anders dan iemand de grond in boren. Bij mij is het de ene oor in en de andere uit , maar ge moet dit natuurlijk kunnen. De mentaliteit van de mens veranderd van dag tot dag in negatieve zin. Geef mij maar de tijd van over een jaar of dertig terug.
 • Ludwig Vanden Boer

  2 jaar geleden
  Ik zwijg want ik kan niet opbrengen wat hij op bracht.