Lisa
Volledig scherm
Lisa © VTM

Na aanhoudend succes van ‘Sara’: VTM pakt deze maand uit met nieuwe telenovelle ‘Lisa’

TVFans van ‘Sara’, niet getreurd: de heruitzendingen van het populaire programma zijn bijna afgelopen, maar VTM pakt daarna meteen uit met een splinternieuwe telenovelle: ‘Lisa’. 

5 reacties

 • jean claude schepens

  14 uur geleden
  'tante Eulalie' lijkt mij ook nog een mooie naam voor een tv serie op de vtm ; NONKELJEAN
 • Jozef Van Schuerbeeck

  3 dagen geleden
  Ideaal om in slaap te geraken.
 • Belle Fabry

  4 dagen geleden
  Ik ga zeker kijken, heerlijk simpele tv, even lekker ontspannen zo op de vroege avond met niet-nadenken-maar-genietentv . Er was een heel leuke sfeer op de set, de dag dat ik mocht figureren. Ik hoop dat de serie dat ook kan waarmaken.
 • Ruud Moret

  4 dagen geleden
  Tinne Oltmans lijkt me een uitstekende keuze voor de protagonist. Het spijt me dat ik er niet naar ga kijken. De laatste keer dat ik naar zoiets keek was Louie Louie.
 • Walter Lippens

  4 dagen geleden
  Neen! Niet weer!
 1. Mathijs F Scheepers uit ‘Black-Out’ blikt terug op 5 intense jaren vaderschap: “We moesten met ons zoontje drie à vier keer per week naar het ziekenhuis”
  PREMIUM
  Showbizz

  Mathijs F Scheepers uit ‘Black-Out’ blikt terug op 5 intense jaren vaderschap: “We moesten met ons zoontje drie à vier keer per week naar het ziekenhuis”

  Op zondagavond is Mathijs F Scheepers (45) – waarvoor die F staat, houdt hij graag geheim – een terrorist in ‘Black-out’, de rest van de tijd is hij vooral papa van Elvis (5) en César (2). Twee flinke zonen, al waren de voorbije jaren behoorlijk heftig. De oudste werd elf weken te vroeg geboren en is doof aan één kant, de jongste werd tot voor kort nog elke nacht wakker. “Op den duur gingen mijn vrouw en ik al om halfnegen slapen...”
 1. "Vier jaar toneelschool gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves
  Play
  Wat een jaar

  "Vier jaar toneel­school gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves

 2. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'