Yves Maes uit 'The Sky Is the Limit'
Volledig scherm
PREMIUM
Yves Maes uit 'The Sky Is the Limit' © Kristof Ghyselinck

Multimiljonair Yves Maes uit ‘The Sky is the Limit’ blijft liever ‘boers’: “Die blaaskaken in Knokke, daar krijg ik het van”

TVHij begon met één tractor op afbetaling om beerputten leeg te trekken. Vandaag draait Yves Maes (42) honderd miljoen euro omzet per jaar en heeft hij een imperium in containers, afvalverwerking, paardenfokken en vastgoed uitgebouwd. Maar ondanks dat enorme succes blijft hij trouw aan zichzelf, vertelt hij in Dag Allemaal. “Geef mij maar een pak friet in plaats van een zevengangenmenu.”

  1. “Volgens mij staat hier een supergelukkig koppel”: trailer 'Love Island Valentine's Reunion' gelost
    TV

    “Volgens mij staat hier een supergeluk­kig koppel”: trailer 'Love Island Valenti­ne's Reunion' gelost

    “Deze Valentijnsdag hangt er liefde in de lucht”, klinkt het in de trailer van ‘Love Island Valentine’s Reunion’. De afgelopen zomer verbleven er weer heel wat singles in een luxe villa op Gran Canaria, in de hoop de ware liefde te vinden. Maar hoe gaat het intussen met de gevormde koppels en de Islanders? In deze valentijnsspecial komen ze nog één keer bij elkaar om terug te blikken op hun liefdesavontuur en om uit te kijken naar de toekomst. “Ik hou m’n hart al vast Holly”, klinkt het bij presentator Viktor Verhulst. “Oh, ik ook”, vult Holly Mae Brood aan.