Yves Maes uit 'The Sky Is the Limit'
Volledig scherm
PREMIUM
Yves Maes uit 'The Sky Is the Limit' © Kristof Ghyselinck

Multimiljonair Yves Maes uit ‘The Sky is the Limit’ blijft liever ‘boers’: “Die blaaskaken in Knokke, daar krijg ik het van”

TVHij begon met één tractor op afbetaling om beerputten leeg te trekken. Vandaag draait Yves Maes (42) honderd miljoen euro omzet per jaar en heeft hij een imperium in containers, afvalverwerking, paardenfokken en vastgoed uitgebouwd. Maar ondanks dat enorme succes blijft hij trouw aan zichzelf, vertelt hij in Dag Allemaal. “Geef mij maar een pak friet in plaats van een zevengangenmenu.”

 1. Julie Van den Steen vol lof over haar ‘The Masked Singer’-collega: “Jens zal verrassen als presentator”
  PREMIUM
  TV

  Julie Van den Steen vol lof over haar ‘The Masked Sin­ger’-collega: “Jens zal verrassen als presenta­tor”

  De fans moesten lang geduld uitoefenen, maar eindelijk is het zover: op drie februari start het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’. Met enkele veranderingen én verrassingen. Zo maken presentator Niels Destadsbader (34) en zijn woordspelingen plaats voor Jens Dendoncker (32). Grote schoenen om te vullen, maar dat lukte hem dubbel en dik volgens speurder Julie Van den Steen (30). “Ik ben zó trots op hem”, zegt ze aan ‘TV Familie’.
 2. Koen Wauters en Gert Verhulst presenteren de Kastaars: “Weet je nog Gert, toen we samen op de cover van 'Joepie' stonden?”
  PREMIUM
  Showbizz

  Koen Wauters en Gert Verhulst presente­ren de Kastaars: “Weet je nog Gert, toen we samen op de cover van 'Joepie' stonden?”

  34 jaar geleden stonden ze samen op de cover van de Joepie, dit weekend kruisen de paden van Gert Verhulst en Koen Wauters (beiden 55) opnieuw. De twee big shots van de Vlaamse televisie mogen samen met Danira Boukhriss de Kastaars! presenteren. In Dag Allemaal fileren ze in een uniek duogesprek het medialandschap én elkaars carrière. “Ik ben niet meteen fan van ‘De Verhulstjes’. Bij VTM wéten ze dat ze mij geen docusoap moeten voorstellen.”