SBS
Volledig scherm
PREMIUM
© SBS

MOLEXIT. Juriste Jasmien: “Bij de dossierproef voelde ik mij oprecht enorm schuldig”

TVZe nam een groot risico tijdens de dossierproef, maar dat draaide helaas negatief uit voor de 30-jarige Jasmien. Na een turbulente aflevering moest de juriste ‘De Mol’ verlaten. Annelotte neemt het zo als enige vrouw op tegen drie mannen richting finale van het spel. Wij debrieften haar met tien vragen en vroegen wat haar de das heeft omgedaan. “Eens je iemand in het vizier hebt, zie je in elke handeling wel iets verdachts.”

5 reacties

 • Alain Van ranst

  1 jaar geleden
  Mijn favoriet is weg. Wat nu?
 • Marleen Vandenheede

  1 jaar geleden
  Eindelijk is ze weg,
 • Frans Peeters

  1 jaar geleden
  Annelotte heeft al van in het begin zoveel gedaan om alles te laten mislukken nu de touwtjes in de bloes, voor mij duidelijk
 • bryan de ceuster

  1 jaar geleden
  Kunnen jullie aub rekening houden dat sommige mensen de Mol pas later zien en dus geen spoilers in de titel/afbeelding van een artikel zetten? Bedankt!
 • Johan commère

  1 jaar geleden
  Ben nog altijd overtuigd dat Philip de mol is !
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Davy Gilles loopt in ‘Spartacus Run’ allerlaatste obstakel voorbij: “Wat gebeurt er hier?”
  Play
  TV

  Davy Gilles loopt in ‘Spartacus Run’ allerlaat­ste obstakel voorbij: “Wat gebeurt er hier?”

  In ‘Spartacus Run' toont Davy Gilles zich iéts te overmoedig. Ervan overtuigd dat hij de finish al bereikt heeft, loopt hij domweg het allerlaatste obstakel voorbij. “Ik sta met verstomming aan de grond genageld, wat gebeurt er hier?” merken een verbaasde Andy Peelman en Michel Wuyts op. Davy komt in ieder geval helemaal uit de lucht gevallen. “Welke ramp? Ben ik iets voorbijgelopen?”