Miss Poes schittert met prachtige versie van ‘Drivers License’ in The Masked Singer: “Da’s een professionele zangeres”

TVNadat ze vorige week met verve een nummer van Dua Lipa bracht, kiest Miss Poes vrijdagavond opnieuw voor een song van een hedendaags vrouwelijk popicoon. In de tweede aflevering van ‘The Masked Singer’ kiest het aimabele figuurtje namelijk voor ‘Drivers License’ van Olivia Rodrigo. 

2 reacties

 • davy boucq

  10 maanden geleden
  Waarom wordt alles al online onthuld ik kan niet alle weken kijken en neem het op maar de dag later staat alles al in de krant?
 • Moniek Smets

  10 maanden geleden
  Karen toffe madam , maar van muziek heeft ze totaal geen verstand . Ze mogen nog zo vals zingen dan zeg ze nog dat het een professionele is .
 1. MEDIAWATCHERS. “Felice was de Matthijs van Nieuwkerk van zijn tijd. Hij ontplofte en kafferde iedereen uit”
  PODCAST
  4

  MEDIAWAT­CHERS. “Felice was de Matthijs van Nieuwkerk van zijn tijd. Hij ontplofte en kafferde iedereen uit”

  De onthullingen over Matthijs van Nieuwkerk beheersten het medianieuws de voorbije dagen. In Nederland maar ook bij ons. In de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ trekt mediajournalist Mark Coenegracht de parallel met Dré Steemans, alias Felice, die in 2009 overleed. In de jaren negentig presenteerde hij populaire programma’s zoals ‘Het Swingpaleis’ en ‘1000 seconden’. “Felice kon plots achter de schermen ontploffen en zijn collega’s uitkafferen”, aldus Coenegracht. Luister hierboven naar ‘De Mediawatchers’.