Miss Poes schittert met prachtige versie van ‘Drivers License’ in The Masked Singer: “Da’s een professionele zangeres”

TVNadat ze vorige week met verve een nummer van Dua Lipa bracht, kiest Miss Poes vrijdagavond opnieuw voor een song van een hedendaags vrouwelijk popicoon. In de tweede aflevering van ‘The Masked Singer’ kiest het aimabele figuurtje namelijk voor ‘Drivers License’ van Olivia Rodrigo. 

2 reacties

 • davy boucq

  4 maanden geleden
  Waarom wordt alles al online onthuld ik kan niet alle weken kijken en neem het op maar de dag later staat alles al in de krant?
 • Moniek Smets

  4 maanden geleden
  Karen toffe madam , maar van muziek heeft ze totaal geen verstand . Ze mogen nog zo vals zingen dan zeg ze nog dat het een professionele is .
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.