VTM
Volledig scherm
© VTM

Mike Verdrengh verklaart blijvend succes van ‘Belgium’s Got Talent’: "Formule is stokoud, maar zal nog decennia meegaan"

TVOok in z'n 6de seizoen blijft 'Belgium's Got Talent' op vrijdagavond hoge toppen scheren, hoe dun de spoeling soms ook lijkt. Een gouden combinatie van klassiek variété-entertainment met de mogelijkheden van sociale media, denkt VTM-uitvinder Mike Verdrengh (73). "Dit soort entertainment is onsterfelijk op tv, welke vorm het in de toekomst ook aanneemt."

3 reacties

 • Peter Berg

  2 jaar geleden
  Blijvend succes ? Er heeft nog nooit iemand naar gekeken in mijn onmiddellijke omgeving. Nonsens die uiteraard niet veel kost aan VTM want het zijn de dromenjagers die daar aan meedoen en niet betaald hoeven te worden. Komt quasi nooit blijvend succes uit voort.
 • Anne marie JACOBS

  2 jaar geleden
  Waarom moet "Dan" geen nederlands praten, is toch met een nederlandse getrouwd, is het niet?
 • Maurice Berden

  2 jaar geleden
  Dansers en hier en daar een circusartiest en je hebt Belgium got Talent. Pover maar VTM kijkers zijn blijkbaar snel tevreden.
 1. Nu ‘The X Factor’ definitief stopt: dit waren de ‘slechtste acts’ die Simon Cowell ooit zag
  Play
  TV
  1

  Nu ‘The X Factor’ definitief stopt: dit waren de ‘slechtste acts’ die Simon Cowell ooit zag

  Slecht nieuws voor alle trouwe fans van talentenjachten: er komt na 17 jaar een einde aan de Britse versie van ‘The X Factor’. Zender ITV heeft geen plannen om nog een nieuw seizoen van het programma te maken, meldt de zender aan Britse media. De show heeft door de jaren heen voor talloze doorbraken van bekende artiesten gezorgd, al liep het ook minstens evenveel keer fout. Deze audities werden door Simon Cowell bestempeld als ‘verschrikkelijk’.