Esthetisch arts Daniel Dimovski en z'n hondje, Louise.
Volledig scherm
PREMIUM
Esthetisch arts Daniel Dimovski en z'n hondje, Louise. © VTM2

“Mijn leven lijkt glamoureus en extravert, maar daar heb ik hard voor gewerkt”: esthetisch arts Daniel toont luxebestaan in ‘Latem Leven’

TVHij is één van de nieuwe gezichten in het tweede seizoen van ‘Latem Leven’, maar Daniel Dimovski had aan één aflevering genoeg om zich te laten opmerken. Als esthetisch arts in de Oost-Vlaamse gemeente heeft hij een klantenbestand vol BV’s. “Ik ben mijn eigen uithangbord”, klinkt het. “Vandaar dat ik zelf al verschillende behandelingen onderging.”

10 reacties

 • Taja Delbrouck

  2 weken geleden
  Sommige zijn hier gewoon jaloers ,hij heeft er hard voor moeten werken om te hebben wat hij wil dat is zijn keuze als hij zo in luxe wil leven dat gaat niemand iets aan.Ik heb ook hard moeten werken ,en ik leef niet in in luxe .Ben zelfs door ziekte moeten stoppen CVS en fribromiliagie en nog een spieraandoening en veel dokterskosten 38 operaties .Mijn luxe zijn mijn honden.
 • Jellis Van Herzele

  2 maanden geleden
  Wij hebben ook gans ons leven hard gewerkt. Maar wij hebben nooit een luxe leven gehad. En dan nog. Moet dat allemaal op tv komen. In tijden dat veel mensen het zo moeilijk hebben.
 • Filiep Lapeire

  2 maanden geleden
  Kijk niet wat anderen hebben of bezitten! als je vind dat je niet genoeg hebt of verdient probeer er dan zelf iets aan te doen, misschien zal je vlug ondervinden dat niets gewoon uit de lucht valt! Iedereen heeft het recht om iets te ondernemen maar beseffen niet dat het niet vanzelf gaat en dat er eerst heel hard voor moeten gewerkt worden.
 • Chris Ysebaert

  2 maanden geleden
  Zappen, zo snel mogelijk.
 • Christoph Van Daele

  2 maanden geleden
  Geweldig toch ! Indien zo’n personage niet zou bestaan moesten ze het uitvinden !😂
 1. “Volgens mij staat hier een supergelukkig koppel”: trailer 'Love Island Valentine's Reunion' gelost
  TV

  “Volgens mij staat hier een supergeluk­kig koppel”: trailer 'Love Island Valenti­ne's Reunion' gelost

  “Deze Valentijnsdag hangt er liefde in de lucht”, klinkt het in de trailer van ‘Love Island Valentine’s Reunion’. De afgelopen zomer verbleven er weer heel wat singles in een luxe villa op Gran Canaria, in de hoop de ware liefde te vinden. Maar hoe gaat het intussen met de gevormde koppels en de Islanders? In deze valentijnsspecial komen ze nog één keer bij elkaar om terug te blikken op hun liefdesavontuur en om uit te kijken naar de toekomst. “Ik hou m’n hart al vast Holly”, klinkt het bij presentator Viktor Verhulst. “Oh, ik ook”, vult Holly Mae Brood aan.
 2. Moest Jack écht sterven in ‘Titanic’? Dina Tersago en Andy Peelman zoeken het uit in ‘Ze zeggen dat’: “Zo had het gekund!”
  TV

  Moest Jack écht sterven in ‘Titanic’? Dina Tersago en Andy Peelman zoeken het uit in ‘Ze zeggen dat’: “Zo had het gekund!”

  Een nieuw seizoen van ‘Ze zeggen dat’ is in aantocht. Aangezien de film ‘Titanic’ 25 jaar geleden uitkwam, vinden Andy Peelman (39) en Dina Tersago (44) het hoog tijd om voor eens en altijd uit zoeken of Jack en Rose niet allebei op de houten deur hadden gepast. Van “zo raken we allebei onderkoeld” tot “zo had het gekund”. Slaagt het duo in hun opzet?
 1. De Oscar countdown: dit zijn onze genomineerden voor beste tv-avond
  TV

  De Oscar countdown: dit zijn onze genomineer­den voor beste tv-avond

  De genomineerden van de 95ste editie van de Academy Awards zijn bekend en daarmee knalt de Oscar-race officieel z’n laatste etappe in. De leden van de Academy hebben nog een maand de tijd om hun stem uit te brengen en u hebt tot dan om u naar de dichtstbijzijnde cinema te begeven en kennis te maken met de grootste kanshebbers. Maar u kunt uw favorieten ook gewoon vanop de bank toejuichen. ‘Black Panther: Wakanda Forever’ en ‘Causeway’ kunt u eenvoudigweg via uw streamingabonnement in huis halen en door films als ‘Girl’ en ‘In Bruges’ te (her)ontdekken, kunt u uw favo genomineerden ook zo een hart onder de riem steken. Tromgeroffel! Want dit zijn onze genomineerden voor beste tv-avond.