Michelle Obama.
Volledig scherm
Michelle Obama. © AFP

Michelle Obama speelt gastrol in tv-serie ‘Black-ish’

TVMichelle Obama (57) gaat een gastrol spelen in het achtste en laatste seizoen van de Amerikaanse comedyserie ‘Black-ish’. Volgens de website Deadline is de voormalige first lady in 2022 in de reeks te zien.

2 reacties

 • Hugo hofmans

  1 maand geleden
  Je wil niet lezen wat een bedrag mevrouw Michèle daarvoor aangeboden is geweest. Maar goed, ze doet het tenminste. Ze is zonder twijfel één van de meest sympathieke presidentsvrouwen ooit ! En ze mag gezien worden !
 • jean pierre leemans

  1 maand geleden
  Knap gezien Kassa kassa kassa De beste VS President was Kennedy J F K Het Apollo programma,was het1e project met een maanlanding tot gevolg Nadien hadden er nog meerdere projecten gekomen zijn van dat caliber Amerika en de wereld had er anders uitgezien
 1. De opvallende fetisj van Bockie de Repper en de zege van de nieuwkomers: dit was ‘De Slimste Mens’
  TV
  10

  De opvallende fetisj van Bockie de Repper en de zege van de nieuwko­mers: dit was ‘De Slimste Mens’

  Tweede of derde worden. Het maakt de piepjonge, sympathieke en grappige regisseur Anthony Nti geen bal uit. In de finale wint hij toch. Hij laat zich computergewijs op het juiste ogenblik zakken onder de score van de tegenstrever en speelt dan telkens netjes en feilloos uit. Anthony heeft het al drie keer op rij perfect uitgevoerd. En zo Dena Vadhani, Jeroen Perceval en Esther Nwanu naar huis gestuurd. Zelf krijgt hij, tot zijn eigen verbazing, zicht op de finaleweken. Nieuwkomer Flo Windey won. Uiteraard.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.