© VRT - Joost Joossen
Volledig scherm
PREMIUM
© © VRT - Joost Joossen

Michel Wuyts na langdurige ziekte helemaal klaar voor 27ste Tour: "Niet één dag geweest dat ik mijn fichebak niet heb bijgewerkt"

TVStem kwijt. Herpes. Klierkoorts. Drie keer doffe ellende de voorbije maanden voor Michel Wuyts (62). Maar zoals enkel toppers dat kunnen, is hij op het juiste moment, net voor de start van zijn 27ste Ronde van Frankrijk als commentator, klaar voor de dienst.

13 reacties

 • Patrick bloemen

  3 jaar geleden
  Top duo
 • louis declerck

  3 jaar geleden
  ben blij dat hij samen met josé de tour kan verslagen, samen zijn ze een top duo. maar de uitspraak na langdurige ziekte ligt mij toch wat op de maag. als slechtziende zonder enige hoop op beterschap vind ik dit een wat overdreven uitspraak. de vrt zou beter wat meer rekenschap houden met de slechtzienden want sommige schermen zijn totaal onleesbaar vorr deze laatste als ook voor mensen die kleurenblind zijn.
 • Myriam Driessens

  3 jaar geleden
  Blij dat hij terug up and about is. We hebben hem gemist
 • Guido van driel

  3 jaar geleden
  Gelukkig maar ! Samen met De Cauwer met ruime voorsprong het beste wat er op wielerkommentaar is op deze wereld.
 • Richard Tolenaars

  3 jaar geleden
  Ben blij voor hem dat het weer beter gaat met zijn gezondheid en wens hem verdere beterschap, maar ik heb hem niet gemist want wat heeft die man een irritante stem.
 1. STREAMINGTIP. Must-see mysterieseries voor de fans van ‘Manifest’
  TV

  STREAMING­TIP. Must-see mysteriese­ries voor de fans van ‘Manifest’

  ‘Manifest’ trok deze maand na lang wachten een nieuw blik aan epische twists open aangaande vlucht 828 en haar overlevers. En dat is eraan te zien, want de reeks domineert de Netflix-top tien in ons land. Maar wie in afwachting van het langverwachte tweede deel van seizoen vier gretig op zoek is naar nog meer raadselachtige series met een bovennatuurlijke twist, moet niet op z’n honger blijven zitten. Van ‘The Wilds’ op Prime Video tot ‘The Leftovers’ op Streamz: wij stellen u enkele van de beste - en meest onderschatte - ‘must-see’ mysteries voor.
 2. REALITYCHECK. Afgang voor ‘Ex on the Beach: Double Dutch’-deelnemer Dusty en ‘Jonge Wolven’-gezicht Jill Cnudde zet belangrijke stap
  TV

  REALITY­CHECK. Afgang voor ‘Ex on the Beach: Double Dut­ch’-deelnemer Dusty en ‘Jonge Wol­ven’-ge­zicht Jill Cnudde zet belangrij­ke stap

  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.