vincent duterne/photo news
Volledig scherm
© vincent duterne/photo news

Michel Wuyts (65) aan de slag bij Het Laatste Nieuws en VTM: “Mijn echtgenote begrijpt dat ik nog niet klaar ben om te niksen”

TVDe Vlaamse mediawereld heeft zijn eerste toptransfer van 2022 beet. Michel Wuyts (65), tot gisteren nog commentator bij de VRT, wordt vanaf vandaag exclusief columnist, analist én commentator van wielerwedstrijden bij DPG Media, zeg maar bij VTM, ‘Het Laatste Nieuws’ en HLN.be. “Ik ga doen wat ik al dertig jaar doe, maar ook nog veel meer. Dat vind ik straf, op mijn leeftijd.”

215 reacties

 • Leopold Vanhoof

  1 jaar geleden
  Fred De Bruyne is voor mij nog altijd de beste. En Renaat Schotte moet leren om de rangschikking te maken als de koers is afgelopen.
 • wim rooyakkers

  1 jaar geleden
  Als je zoveel belasting moet betalen over uw pensioen, (45%)dan moet je er wel wat bijdoen om nog een beetje fatsoenlijk te kunnen leven,goed gedaan Michel.
 • Lois Verdonk

  1 jaar geleden
  Hij heeft nu de tijd om van zijn beroep een hobby te maken. In het hol van Nijs zitten.
 • Ief Dubois

  1 jaar geleden
  Heeft/Had zijn 4 favorietjes (Boonen,MVDP & de familie Nijs) en de rest telt niet mee. En iemand laten uitspreken kan die ook al niet. Geen enkele gastcommentator lukt het om een volledige zin af te maken. En HIJ heeft altijd gelijk.
 • Sonja Verbruggen

  1 jaar geleden
  Proficiat met het binnenhalen van Michel Wuyts, wat een kanjer en wat een kennis. Aangename stem ook . Ik wens hem nog vele jaren toe. Het veldrijden en het wielrennen zou anders nooit meer hetzelfde geweest zijn.